Sport

Gigi Becali, pus la punct de un fost campion cu CFR Cluj: ”Astea sunt copilării când nu știi să pierzi”

Gigi Becali a făcut o criză de nervi după ce FCSB a ratat un nou titlu, dar Ioan Andone, fost campion cu CFR Cluj, crede că tocmai omul de afaceri este principalul vinovat.
19.05.2022 | 14:00
Gigi Becali pus la punct de un fost campion cu CFR Cluj Astea sunt copilarii cand nu stii sa pierzi
Gigi Becali a făcut o criză de nervi după ce FCSB a ratat un nou titlu, dar Ioan Andone, fost campion cu CFR Cluj, crede că tocmai omul de afaceri este principalul vinovat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” i-a acuzat pe cei de la FC Voluntari că au luat primă de la ardeleni pentru a-i încurca în penultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Fost campion cu CFR Cluj, Ioan Andone critică atitudinea lui Gigi Becali

Tocmai aceste afirmații făcute de Gigi Becali l-au înfuriat pe fostul campion cu CFR Cluj, care este de părere că FCSB a pierdut șansa de a juca cu titlul pe masă din vina ei și că FC Voluntari nu poate fi acuzată de lucruri necurate.

ADVERTISEMENT

”Dezamăgiți pentru că au luat gol în minutul pe care l-au luat, pe greșeala lor. Ce să-i surprindă? Era o minge lungă și trebuia fundașul central să dea cu capul și să facă fault acolo. Așa ar fi jucat cu titlul pe masă. A fost greșeala lor, nu a Voluntariului, cum poți să acuzi o echipă că joacă ca să dea gol?

Liviu Ciobotariu a mers pe omogenitate, e strategia lui, clubul ce să-i facă? Să schimbe și să joace finala Cupei? Nu, ține-i în priză. El a făcut o singură schimbare în echipa de start, Rață, care era accidentat.

ADVERTISEMENT

Schimbările la 2-1 le-a făcut pentru a odihni o parte dintre titulari pentru finală. Nu poți să acuzi Voluntariul că a luat o primă, astea sunt copilării când nu știi să pierzi. Ai pierdut de atâția ani, învață din greșeli. Ei nu vor să învețe”, a declarat Ioan Andone, la Pro Arena.

Panduru l-a atacat și el pe Becali

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, a fost foarte deranjat de acuzațiile grave ale patronului FCSB, Gigi Becali, care este și nașul său, și a cerut tuturor instituțiilor abilitate să înceapă controale pentru a verifica dacă au existat nereguli.

ADVERTISEMENT

FCSB a fost oprită de FC Voluntari în drumul spre titlu, deși partida nu mai avea nicio miză pentru ilfoveni, care se pregătesc de finala Cupei României, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a spus pentru FANATIK că e convins că aceștia au avut primă promisă de la CFR Cluj.

Deși lupta a fost mai strâns decât se anticipa la începutul play-off-ului, FCSB a capotat chiar înaintea unei posibile ”finale” cu titlul pe masă cu CFR Cluj și Basarab Panduru dă toată vina pe patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”FCSB e singura echipă care nu a câştigat campionatul după ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat. Gigi vrea să câştige campionatul într-un fel, cum vrei tu. Uite că nu se poate. Deci, tu nu ai învăţat absolut nimic după ce pierzi campionatul. Felicitări, Dan Petrescu şi CFR Cluj!”, a afirmat Panduru.

ADVERTISEMENT