Fotbal intern

Gigi Becali, pus la zid de un fost jucător de la FCSB: „Declarațiile lui ne afectau. Vorbea mereu că jucătorii fac prea mult sex!”

18.05.2020 | 17:33
Gigi Becali pus la zid de un fost jucator de la FCSB Declaratiile lui ne afectau Vorbea mereu ca jucatorii fac prea mult sex
ADVERTISEMENT

Aymen Tahar, fostul mijlocaș de la FCSB, a vorbit în presa din Anglia despre cât de mult îi afectează pe jucători declarațiile patronului Gigi Becali.

Aymen Tahar, fostul jucător al FCSB-ului, a vorbit în presa din Anglia despre Gigi Becali

Aymen Tahar, fostul mijlocaș al FCSB-ului, a vorbit în presa din Anglia despre Gigi Becali și despre felul lui de a se comporta: „Am pierdut cu Rosenborg în Europa League.

ADVERTISEMENT

Am intrat în ultimele 20 de minute, când eram conduşi cu 2-0, suporterii ne apostrofau, nu ne mergea nimic şi abia aşteptam fluierul”.

„Personal, nu am jucat bine. După meci, Becali a vorbit presei, spunând că nu am loc în echipă şi că îmi va reduce salariul cu 50 la sută, că sunt liber să plec şi că nu voi mai juca niciodată pentru echipă”, a mai spus Aymen Tahar.

ADVERTISEMENT

„Este de necrezut cât de mare e FCSB”

Aymen Tahar a continuat

și a eexplicat cum a fost uluit de baza de fani pe care o are FCSB-ul la fiecare meci, indiferent că este vorba de partidele disputate în deplasare:

„Este de necrezut cât de mare este Steaua (n.r- FCSB) ca organizaţie.  În termeni comparativi, ei sunt mai mari decât Manchester United, în condiţiile în care probabil 60 la sută din ţară susţine Steaua”.

ADVERTISEMENT

„Toate jocurile din deplasare se disputatu cu casa închisă, deoarece toată lumea dorea să urmărească Steaua jucând”, a mai spus mijlocașul algerian.

„Vorbea despre faptul că jucătorii făceau prea mult sex şi toate astea. Mă gândeam: . Este un tip pasionat, dar nu îşi dă seama cum declaraţiile lui afectează clubul său”, a mai spus Aymen Tahar.
În prezent, Aymen Tahar evoluează în Grecia la Panetolikos, formație pentru care a jucat 25 de meciuri și a dat un gol și o pasă de gol în actualul sezon.
  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Aymen Tahar, conform transfermarkt.com