Sport

Gigi Becali râde de CSA Steaua și cere intervenția autorităților: „Abuz în serviciu! Singura lor șansă e să facă pace cu mine! S-au încurcat ca puiul în lână!”. Video

Gigi Becali (64 de ani) e gata să se împace cu CSA Steaua. Ce condiții pune patronul FCSB celor de la Ministerul Apărării.
01.06.2023 | 11:23
Gigi Becali rade de CSA Steaua si cere interventia autoritatilor Abuz in serviciu Singura lor sansa e sa faca pace cu mine Sau incurcat ca puiul in lana Video
Gigi Becali spune că MApN a cheltuit 10 milioane de euro la secția de fotbal. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a continuat discursul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și le aruncă mănușa celor de la CSA Steaua, pe care e dispus să îi scoată din această situație care pare fără ieșire.

Gigi Becali cere intervenți Curții de Conturi la CSA Steaua: „Unde sunt alea 21 de milioane?!”

Gigi Becali consideră că cei de la CSA Steaua riscă ani grei de pușcărie: „Acuma trebuie să se ducă ăștia de la Curtea de Conturi: Bă, dacă ea costă atâta, tu ai folosit-o 7-8 ani, unde sunt alea 21 de milioane?! Păi de ce nu ai 21 de milioane în cont și ai minus 10 milioane cheltuiți?!”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susține că marca „Steaua” nu numai că nu a produs bani, dar MApN a produs o gaură în buget„Deci ei au un bun care valorează 3,6 milioane pe an. Păi și tu ai folosit-o și în loc să câștigi atâta, ai pierdut 10! S-au încurcat ca puiul în lână! Nu mai pot să o scoată la capăt! N-au cum! Dup-aia trebuie să vină un privat să spună așa:

Mă asociez cu tine, asociație non-profit, eu privat, că nu e prost să dea bani la asociație, cum dădeam eu după ureche. Să zică: Uite, iau 99% eu, rămâi tu cu 1%, dar trebuie să facă evaluare să bage bani. Societatea aia privată trebuie să dea banii pe marcă și se încurcă!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e dispus să îngroape securea războiului: „Singura lor ieșire ca să fie iertați de cheltuielile pe care le-au făcut”

„Apoi vine și Curtea de Conturi și spune: ‘De ce ai mai făcut tu o echipă și ai cheltuit 10 milioane de euro, că știai că nu poți promova, era legea clară și acuma o dai gratuit la o asociație non-profit, la un particular cum ar veni. Păi tu de ce ai făcut asta?! Nu e abuz în serviciu?!

Păi dacă ai avut experiența că a dat-o ministerul la asociația aia cu Păunescu, pentru ce ai mai venit și ai luat-o de la cap, când tu știai?! Abuz în serviciu!’. Ei nu pot fi asociați cu un privat! Asociația non-profit se poate asocia cu un privat, nu ei! Ei ce pot face, e să bage 2-3 generali în asociația aia și 17 colonei, care să controleze acea asociație ca și cum ar fi a lor. 

ADVERTISEMENT

Ei, Armata, nu pot rămâne! Nu înțelegi că e unitate militară?! Singura lor ieșire ca să fie iertați de cheltuielile pe care le-au făcut, să vină să zică: ‘Băi, Becali, hai să o dăm la pace! Să scăpăm de belele pe care le-am făcut și cheltuielile de până acum’, și să îi lase în pace procurorii care mai sunt steliști.

Ce înseamnă pentru mine pacea? N-am nevoie! Ce, nu e a mea? Aia o câștig oricând. Pacea pentru mine înseamnă: ‘Hai, mă, uite, să vedem, să ne înțelegem, să desființați echipa aia, să vii să joci pe Ghencea, că ești FCSB Steaua. Ține și marca pe care o vrei tu, că tot Steaua este și n-ai ce face cu ea, să revină lucrurile la normal’”. 

ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu are drept de promovare, iar clubul e gata să meargă la TAS pentru a-și face dreptate. O altă variantă vehiculată ar fi asocierea cu societatea privată Romtehnica, aflată sub umbrela MApN.

VIDEO MAI JOS:


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT