Sport

Gigi Becali râde de CSA Steaua și cere intervenția autorităților: „Abuz în serviciu! Singura lor șansă e să facă pace cu mine! S-au încurcat ca puiul în lână!”. Video

Gigi Becali (64 de ani) e gata să se împace cu CSA Steaua. Ce condiții pune patronul FCSB celor de la Ministerul Apărării.
01.06.2023 | 11:23
Gigi Becali rade de CSA Steaua si cere interventia autoritatilor Abuz in serviciu Singura lor sansa e sa faca pace cu mine Sau incurcat ca puiul in lana Video
Gigi Becali spune că MApN a cheltuit 10 milioane de euro la secția de fotbal. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a continuat discursul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și le aruncă mănușa celor de la CSA Steaua, pe care e dispus să îi scoată din această situație care pare fără ieșire.

Gigi Becali cere intervenți Curții de Conturi la CSA Steaua: „Unde sunt alea 21 de milioane?!”

Gigi Becali consideră că cei de la CSA Steaua riscă ani grei de pușcărie: „Acuma trebuie să se ducă ăștia de la Curtea de Conturi: Bă, dacă ea costă atâta, tu ai folosit-o 7-8 ani, unde sunt alea 21 de milioane?! Păi de ce nu ai 21 de milioane în cont și ai minus 10 milioane cheltuiți?!”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susține că marca „Steaua” nu numai că nu a produs bani, dar MApN a produs o gaură în buget„Deci ei au un bun care valorează 3,6 milioane pe an. Păi și tu ai folosit-o și în loc să câștigi atâta, ai pierdut 10! S-au încurcat ca puiul în lână! Nu mai pot să o scoată la capăt! N-au cum! Dup-aia trebuie să vină un privat să spună așa:

Mă asociez cu tine, asociație non-profit, eu privat, că nu e prost să dea bani la asociație, cum dădeam eu după ureche. Să zică: Uite, iau 99% eu, rămâi tu cu 1%, dar trebuie să facă evaluare să bage bani. Societatea aia privată trebuie să dea banii pe marcă și se încurcă!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e dispus să îngroape securea războiului: „Singura lor ieșire ca să fie iertați de cheltuielile pe care le-au făcut”

„Apoi vine și Curtea de Conturi și spune: ‘De ce ai mai făcut tu o echipă și ai cheltuit 10 milioane de euro, că știai că nu poți promova, era legea clară și acuma o dai gratuit la o asociație non-profit, la un particular cum ar veni. Păi tu de ce ai făcut asta?! Nu e abuz în serviciu?!

Păi dacă ai avut experiența că a dat-o ministerul la asociația aia cu Păunescu, pentru ce ai mai venit și ai luat-o de la cap, când tu știai?! Abuz în serviciu!’. Ei nu pot fi asociați cu un privat! Asociația non-profit se poate asocia cu un privat, nu ei! Ei ce pot face, e să bage 2-3 generali în asociația aia și 17 colonei, care să controleze acea asociație ca și cum ar fi a lor. 

ADVERTISEMENT

Ei, Armata, nu pot rămâne! Nu înțelegi că e unitate militară?! Singura lor ieșire ca să fie iertați de cheltuielile pe care le-au făcut, să vină să zică: ‘Băi, Becali, hai să o dăm la pace! Să scăpăm de belele pe care le-am făcut și cheltuielile de până acum’, și să îi lase în pace procurorii care mai sunt steliști.

Ce înseamnă pentru mine pacea? N-am nevoie! Ce, nu e a mea? Aia o câștig oricând. Pacea pentru mine înseamnă: ‘Hai, mă, uite, să vedem, să ne înțelegem, să desființați echipa aia, să vii să joci pe Ghencea, că ești FCSB Steaua. Ține și marca pe care o vrei tu, că tot Steaua este și n-ai ce face cu ea, să revină lucrurile la normal’”. 

ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu are drept de promovare, iar clubul e gata să meargă la TAS pentru a-și face dreptate. O altă variantă vehiculată ar fi asocierea cu societatea privată Romtehnica, aflată sub umbrela MApN.

VIDEO MAI JOS:


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el