Sport

Gigi Becali râde de Dinamo: “I-am dezmembrat, puteam să le dăm opt sau nouă!”

Gigi Becali a uitat de toate nereușitele din acest sezon și este din nou euforic după FCSB - Dinamo 6-0.
13.09.2021 | 12:48
Gigi Becali rade de Dinamo Iam dezmembrat puteam sa le dam opt sau noua
Gigi Becali a primi 30 de milioane de euro pentru 13 hectare de teren
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei și a lui Edi Iordănescu, după victoria categorică de duminică. E din nou încrezător că echipa sa va lua titlul în acest sezon.

Gigi Becali este convins că eliminarea lui Filip, dictată greșit de Istvan Kovacs, la 1-0 pentru FCSB, nu a influențat rezultatul final. FANATIK a prezentat în exclusiv documentul care arată cum și-a justificat centralul partidei decizia din minutul 37.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarații după FCSB – Dinamo 6-0: “Ei Se vor bate pentru salvarea de la retrogradare”

“Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11. V-am spus și înainte de meci că nu am emoții. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor și cu cine au mai adus ei acum. 

Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea. Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dăm 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Când vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase o să îi distrugem pe toți. 

ADVERTISEMENT

S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

FCSB a profitat și de eliminarea lui Steliano Filip, dictată eronat de Istvan Kovacs, la scorul de 1-0

FCSB a jucat în superioritate numerică din minutul 37, când Steliano Filip a fost eliminat pentru o intervenție neregulamentară asupra lui Valentin Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Reluările TV au demonstrat că decizia lui Istvan Kovacs a fost una eronată, chiar dacă Steliano Filip se duce cu multă agresivitate spre adversar. Contactul între cei doi jucători a fost unul minim, fără să îl pună în vreun fel în pericol pe Valentin Gheorghe.

FCSB a deschis scorul în minutul 29, prin Claudiu Keșeru. Dinamo a acuzat șocul eliminării lui Filip și a mai încasat alte trei goluri doar până la pauză, după ce Filip era eliminat în minutul 37.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a apropiat la nouă puncte de liderul CFR Cluj și ar putea fi pe loc de play-off la finalul etapei. Dinamo se scufundă

După victoria cu Dinamo, FCSB are 12 puncte obținute în primele opt etape și urcă cel puțin temporar pe loc de play-off, pe 5. Mai poate fi depășită astăzi de Farul și Universitatea Craiova, care au tot 12 puncte dar joacă astăzi cu Academica Clinceni, respectiv Sepsi.

În această etapă, FCSB a mai recuperat diferența față de liderul CFR Cluj, care a pierdut la FC Botoșani. Campioana are 21 de puncte, un avans de nouă puncte față de rivala FCSB.

Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, cu șase puncte din primele opt etape și un golaveraj dezastruos, 6-17. Formația antrenată de Dario Bonetti are o serie de cinci înfrângeri consecutive în Liga 1.


(P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT