Fotbal intern

Gigi Becali râde de Dinamo şi Rapid: “I-am făcut praf, mi-am atins obiectivul”

24.09.2018 | 08:03
Gigi Becali râde de Dinamo şi Rapid. Patronul de la FCSB alături de Mihai Stoica la meciul echipei sale din faţa Concordiei Chiajna
ADVERTISEMENT

Gigi Becali râde de rivalii de la Dinamo şi Rapid după ce echipa lui Ionuţ Negoiţă se zbate să iasă de pe locurile de play-out iar giuleştenii sunt în eşalonul al treilea în fotbalul românesc. Patronul de la FCSB a mărturisit că şi-a făcut “praf” adversarii de care se temea atunci când a intrat în fenomen.

“Nu vreau să zică lumea că, atunci când e Dinamo la ananghie, mă bag și eu. Eu mi-am atins obiectivul. Eu când am intrat în fotbal, Rapid și Dinamo mă interesau. Eu i-am făcut praf”, a declarat Gigi Becali după ce formaţia din Ştefan cel Mare şi-a schimbat antrenorul, înlocuindu-l pe Florin Bratu cu Claudiu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Cum râde Becali de rivalii de la Dinamo şi Rapid

Gigi Becali a continuat apoi să vorbească despre cei de la FC Dinamo Bucureşti şi a declarat că pentru FSCB  este mult mai bine ca elevii lui Niculescu să rămână în play-out, pentru că în cazul unei calificări între primele şase echipe la final de sezon regular, atunci echipa lui Negoiţă se va mobiliza mult mai bine, aşa cum se întâmplă la fiecare derby iar clubul său ar pierde puncte: “Pentru noi e mai bine ca Dinamo să fie în play-out. Acesta e adevărul. De fapt nu doar asta, Noi trebuie să avem 5-6 puncte. Pentru că noi în play-off nu mai avem niciun prieten. Toată lumea e înrăită împotriva noastră și așa e normal că e toată lumea împotriva celui mai puternic. Dar cel mai mare dușman e Dinamo”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

Gigi Becali râde de Dinamo şi Rapid. Tea Sponte şi Gigi Becali n tribună la meciul de fotbal dintre FCSB şi CSM Politehnica Iaşi, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 5 august 2018.
Gigi Becali râde de Dinamo şi Rapid. Tea Sponte şi Gigi Becali n tribună la meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Politehnica Iaşi

Gigi Becali îşi ironizează rivalii de la Dinamo şi Rapid cu fiecare ocazie pe care o are şi nici de această dată nu a făcut rabat de la obiceiul său.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

  • Cum a numit Gigi Becali antrenorul la Dinamo! “Pentru noi, aşa e bine”
Tags: