Gigi râde de Dinamo: “Noi dăm un jucător pe două milioane, ei 5 pe 1,5”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/01/2018, 20:35
Gigi râde de Dinamo: “Noi dăm un jucător pe două milioane, ei 5 pe 1,5”

Florin Niţă este la un pas să plece de la FCSB la Sparta Praga (VEZI DETALII AICI), iar transferul portarului în Cehia îi va aduce lui Gigi Becali 2 milioane de euro, plus încă 500.000 de euro în cazul în care echipa se va califica în Champions League. Patronul “roş-albaştrilor” a făcut o comparaţie între suma de transfer a lui Niţă şi banii pe care Dinamo i-a încasat în schimbul vânzării a cinci jucători, dintre care doi purtători de banderolă:

“Ştiţi care e problema? Noi vindem cu 2 milioane un portar de 31 de ani, iar Dinamo vinde 5 jucători, din care 2 sunt căpitani, cu un milion şi jumătate. Asta e problma în fotbalul românesc. Problema lui Dinamo, nah! Vă spun un lucru şi vedem peste 9-10 ani, o să ajungă jucători valoroşi de sute de milioane.

“Îl dau pe 10 milioane”

O să vedeţi Tănase pe cât va pleca! Toată lumea spunea de Chiricheş. Eu l-am dat pe nouă milioane. De Stanciu, toată lumea zicea că nu merită mai mult de trei milioane, eu l-am dat pe 10. Ei spuna cum că Florin Tănase nu face mai mult de 3-4 milioane, eu o să îl dau pe 10″, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Jucătorii care au plecat de la Dinamo:

Steliano Filip – Hajduk Split, 500.000 de euro
Paul Anton – Anzhi Makhachkala, 400.000 de euro
Filipe Nascimento – Levski Sofia, 200.000 de euro
Valentin Costache – CFR Cluj, 700.000 de euro
Rivaldinho, Levski Sofia

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica, răspuns dur pentru Rădoi. “Eu aşa îmi aduc aminte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.