Gigi râde de Dinamo: "Noi dăm un jucător pe două milioane, ei 5 pe 1,5"

fcsb, dinamo, liga 1, gigi becali

FCSB a vandut un singur jucator cu o suma mai mare fata de cat a luat Dinamo pe 5, spune Gigi Becali.

Florin Niţă este la un pas să plece de la FCSB la Sparta Praga (VEZI DETALII AICI), iar transferul portarului în Cehia îi va aduce lui Gigi Becali 2 milioane de euro, plus încă 500.000 de euro în cazul în care echipa se va califica în Champions League. Patronul "roş-albaştrilor" a făcut o comparaţie între suma de transfer a lui Niţă şi banii pe care Dinamo i-a încasat în schimbul vânzării a cinci jucători, dintre care doi purtători de banderolă:

"Ştiţi care e problema? Noi vindem cu 2 milioane un portar de 31 de ani, iar Dinamo vinde 5 jucători, din care 2 sunt căpitani, cu un milion şi jumătate. Asta e problma în fotbalul românesc. Problema lui Dinamo, nah! Vă spun un lucru şi vedem peste 9-10 ani, o să ajungă jucători valoroşi de sute de milioane.

"Îl dau pe 10 milioane"

O să vedeţi Tănase pe cât va pleca! Toată lumea spunea de Chiricheş. Eu l-am dat pe nouă milioane. De Stanciu, toată lumea zicea că nu merită mai mult de trei milioane, eu l-am dat pe 10. Ei spuna cum că Florin Tănase nu face mai mult de 3-4 milioane, eu o să îl dau pe 10", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Jucătorii care au plecat de la Dinamo:

Steliano Filip - Hajduk Split, 500.000 de euro
Paul Anton - Anzhi Makhachkala, 400.000 de euro
Filipe Nascimento - Levski Sofia, 200.000 de euro
Valentin Costache - CFR Cluj, 700.000 de euro
Rivaldinho, Levski Sofia