Sport

Gigi Becali râde de Marius Șumudică după demiterea acestuia de la CFR Cluj: „Marele sultan al Turciei nu are voie la antrenament”

Gigi Becali a reacționat după demiterea lui Marius Șumudică de la rivala CFR Cluj.
27.08.2021 | 15:37
Gigi Becali rade de Marius Sumudica dupa demiterea acestuia de la CFR Cluj Marele sultan al Turciei nu are voie la antrenament
Gigi Becali râde de Marius Șumudică după demiterea acestuia de la CFR: „Marele sultan al Turciei nu are voie la antrenament”
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu s-a putut abține din a îl ironiza pe Marius Șumudică, antrenorul care l-a refuzat la sfârșitul sezonului trecut și speră că de acum fostul său prieten își va învăța cu adevărat lecția.

Marius Șumudică a fost făcut de râs în dimineța zilei de vineri, 27 august, când fostul antrenor al celor de la CFR  nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament de la Cluj, trăind astfel cea mai mare umilință a carierei.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu-l iartă pe Marius Șumudică: „Să se învețe minte să nu mai râdă de prieteni!”

Într-un interviu acordat pentru Prosport, Gigi Becali a declarat că nu-i pare rău deloc pentru ce a pățit Marius Șumudică.

„E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelui sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament?

ADVERTISEMENT

Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Păi de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el.

Nu e frumos să dai într-un om căzut, dar acum cu Marius Șumudică chiar că nu pot să tac. Eu sper că și-a învățat lecția și de acum îi va aprecia pe prietenii lui adevărați, deoarece bunul Dumnezeu le așează pe toate.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te iei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte?

Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, interzis la baza CFR-ului

Marius Șumudică a trăit umilința carierei vineri dimineață, când acesta nu a fost lăsat să intre la baza de antrenament de la CFR Cluj. Această decizie a fost luată chiar de patronul campioanei, Neluțu Varga, după ce acesta l-a demis pe Șumudică imediat după meciul pierdut cu Steaua Roșie.

„Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică când a văzut că acesta nu a fost lăsat să intre.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT