Fotbal intern

Gigi Becali râde de oferta italienilor de la Fiorentina pentru Florinel Coman! „Sunt mai bogat ca ei”

28.06.2019 | 15:02
Gigi Becali rade de oferta italienilor de la Fiorentina pentru Florinel Coman Sunt mai bogat ca ei

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali a râs de oferta italienilor de la Fiorentina pentru Florinel Coman! Italienii au anunțat că sunt gata să pună jos nu mai puțin de 3,5 milioane de euro pentru jucătorul lui Bogdan Andone, însă suma a fost ironizată de latifundiarul din Pipera. Becali le recomandă italienilor să încerce să cumpere din altă parte cu acești bani. Mai mult de atât, patronul roș albaștrilor spune că vrea să intre în grupele Europa League și nu se gândește să slăbească formația.

Gigi Becali râde de oferta italienilor de la Fiorentina pentru Florinel Coman!

„Sunt mai bogat ca Fiorentina, să facă ofertă la alții mai săraci. Sa ia de unde vor ei! Să fie sănătoși, la ei acasă. Și noul lor patron, la America lui. Nu discut deloc. Vreau să mă calific în grupele Europa League, pe urmă vorbesc. Acum nu mai zic nimic de vânzarea jucătorilor. În momentul ăsta, Coman nu are valoare de transfer. Nu știu cât să cer, nici 20 de milioane dacă primesc nu e suficient!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

De altfel, suma înaintată de Fiorentina aproape că nici nu ar fi acoperit banii pe care i-a plătit Becalii Viitorului. Florinel Coman este unul dintre cei mai scumpi jucători pe care i-a transferat latifundiarul din Pipera la FCSB. În vara anului 2017, atacantul a fost adus de la Viitorul pentru 3 milioane de euro. Acum, Gigi Becali vrea să dea o adevărată lovitură financiară cu un eventual transfer al jucătorului.

Gigi Becali râde de oferta italienilor de la Fiorentina pentru Florinel Coman! Florinel Coman
Florinel Coman l-a costat 3 milioane de euro pe Gigi Becali. Sursa foto – facebook

Câți bani vrea Becali pentru Florinel Coman

Nu este pentru prima dată când Becali a cerut răbdare în cazul lui Florinel Coman. Mai întâi, patronul roș albaștrilor a spus că este important să se încheie Campionatul European de tineret. Becali ar fi vrut ca România să joace cel puțin finala pentru a-i crește cota și mai mult jucătorului său. Abia după o eventuală eliminare a FCSB-ului din Europa a admis patronul că se așează la masa negocierilor pentru Coman.

Becali a avertiyat însă pe toată lumea şi a transmis că Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii care trebuie să-i aducă bani mulți în conturi. Patronul roș albaștrilor ar vrea cel puțin 20 de milioane de euro în schimbul atacantului său.