Gigi, jigniri la Talpan: “Dacă pui mintea lui la un câine, turbează!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 11:24
Gigi, jigniri la Talpan: “Dacă pui mintea lui la un câine, turbează!”

Gigi Becali nu pierde prilejul de a râde de fiecare dată de CSA Steaua. Finanţatorul celor de la FCSB afirmă că e imposibil ca Armata să-i ceară 37 de milioane pentru marca Steaua şi a explicat cât au câştigat cei de la CSA din marcă în ultima vreme. 

“Ne-am judecat până acum pe proceduri. O să fie încă 2, 3, 4 ani. Am cerut noi şi expertiza cu cât au produs ei. Şi le dau banii şi încă o dată dublu. Au produs 12 euro într-un an, 12.000 într-un an şi într-unul 8.000. Deci 20.012 euro, ei trebuie să ceară cât câştigau din marca Steaua, că doar nu au vândut şepci de 37 milioane de euro”, a spus Gigi Becali la Pro-X. 

Gigi Becali: “Ei vor bani după contabilitatea mea!”

Finanţatorul celor de la FCSB afirmă că oamenii de la CSA îi cer bani în concordanţă cu câştigurile anuale ale clubului patronat de el pe vremea când avea marca Steaua. 

“Nu au cum să demonstreze. Ei au luat contabilitatea Stelei, vor cât a câştigat Becali în zece ani. Tot ce am câştigat noi din activitatea noastră. Mintea lui Talpan, dacă o pui la un câine, turbează”, a mai spus Becali. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.