Fotbal intern

Gigi Becali râde de Rapid Viena: “Asta nu e echipă să îi dai doar două goluri! Le dăm cinci”

24.08.2018 | 12:02
Gigi Becali rade de Rapid Viena Asta nu e echipa sa ii dai doar doua goluri Le dam cinci

Gigi Becali râde de Rapid Viena, după ce FCSB a fost învinsă cu scorul de 3-1 de echipa austriacă în play-off-ul Europa League. Pentru a se califica în grupe, elevii lui Nicolae Dică trebuie să se impună pe Arena Naţională la cel puţin două goluri diferenţă, iar Gigi Becali spune că un 2-0 pentru echipa sa nu este un rezultat care să o mulţumească pe echipa sa, spunând că Rapid Viena arată ca un club de eşalon secund şi va încasa patru goluri la Bucureşti.

După ce Gigi Becali i-a ironizat pe cei de la Rapid Viena, a mai vorbit şi despre prestaţiile lui Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, precum şi despre cel mai nou transfer, Hristo Zlatinski.

Gigi Becali râde de Rapid Viena

… despre meciul cu Rapid Viena: “Au fost multe ocazii, la primul gol a fost cadou. Ei şi-au dat seama că noi i-am invitat şi ne-au dat. Al doilea gol, ne-am băgat-o noi în poartă – autogol, al treilea aiurea, Bălgrădean a deviat-o în poartă. Noi am jucat un fotbal frumos, dar nu am fost… Mijlocaşul lor liber, apărarea lor e liberă trecere, nu am nicio problemă, cred că ne vom califica. Mijlocul nostru… să vă spun ce spune. Popescu, în care aveam încredere, până în minutul 30 a atins o dată mingea, Pintilii el la 33 de ani făcea pressing. Unor jucători le e frică, fug de minge, le e frică să o aibă şi asta a făcut Popescu aseară. Nu cred că o să mai plece niciun jucător, Filip cred eu că e o soluţie că nu ai cu cine să joci la Bucureşti, acolo avem nevoie de un mijloc bun care să recupereze mingile. Nu m-am gândit cum va arăta mijlocul, o să vorbesc cu Dică şi normal că o să fiu şi eu de acord cu el. Dacă marcam al doilea gol, la 3-2 eram calificaţi. La Bucureşti vor intra în degringoladă pentru că le vom da 4-5. Nu e de 2-0, asta nu e echipă să-i dai numai două. E prea slabă echipa.”

“Nu poate să dribleze pe nimeni”

… despre Florinel Coman: “Se demarcă bine, dar dacă nu ai forţă să o bagi în poartă… Asta e o echipă pe care eu o văd.. Nu e de Divizia A, noi le vom mcarca 3-4 goluri. În dreapta era pâine de mâncat, dar nu a putut, atunci mi-am dat seama că e mort. Dacă mai aveam şi noi puţină baftă… E posibil că au telefoanele astea mobile prea peformante, îţi iau mintea, îţi innebunesc creierii, dacă stai toată ziua cu ochii în el te deconectază de la servici Aşa zic specialiştii, oamenii care au studiat, nu eu. Nu am ce să îi reproşez lui Dică. Ce vină să aibă el că Florinel Coman ratează singur cu portarul, nu poate să dea o pasă, pierde mingile. I-am simţit prea slabi şi de-aia au dat gol repede, jucătorii s-au deconectat de la joc şi echipa nu a mai fost motivată. Asta e explicaţia mea, poate unii spun că-s nebun, că ne-au dat trei, dar aşa este. Eu văd în teren că el nu poate să învingă şi nici să dribleze pe nimeni. Păi, stai, tu ai un an de când te-am luat de la Hagi. La antrenamente e bine, zice Dică. 

“Va fi cum a fost cu PSD-ul acum, în loc de PSD va fi Talpan”

… despre Dennis Man şi Olimpiu Moruţan: “Mă aşteptam la multe de la Moruţan, m-a dezamăgit. De Man nu am ce să spun, are o cădere, aşa se întâmplă. O să-i dăm o perioadă de linişte, nu cred că are el probleme cu viaţa extrasportivă.”

… despre Hristo Zlatinski: “Nu ştiu când joacă, să-l vedem la antrenament dacă poate să joace. Să-l întrebăm pe Dică cu cine vrea să joace, cine va fi pe teren cu Viitorul nu e şi la meciul cu Rapid Viena”. 

… despre scandalul de la CSA Steaua: “E şi de râs, dar şi de plâns. Râdem cu Talpan, hai să râdem cu Talpan. Dar e de plâns ca a ajuns el să fie jurist la o instuţie a Armatei, dar pe omul ăsta nu-l vede nimeni ca să-l dea afară? A câştigat o nebunie, o tâmpenie, echipa emblemă a României nu mai are numele, asta a câştigat el. FCSB e mai frumos, dacă îmi dă câteva milioane ca să chimb marca, eu nu o schimb, că îmi place. Dacă te iei de Lăcătuş, te mânâncă ăia Peluza Sud. Va fi cum a fost cu PSD-ul acum, în loc de PSD va fi Talpan”, a spus Gigi Becali la PROX.

Gigi Becali râde de Rapid Viena. Olimpiu Moruţan, la balon în timpul partidei cu austriecii, din playoff-ul Europa League
Gigi Becali râde de Rapid Viena. Olimpiu Moruţan, la balon în timpul partidei cu austriecii

Citeşte şi:

Gigi Becali, optimist după Rapid Viena – FCSB 3-1. “Mai avem 60% şanse! Îi batem la Bucureşti!”

Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Dan Nistor: “Era măcel cu el în teren”

Gigi Becali anunţă transferuri importante după eşecul cu Rapid Viena. “O să mai cumpăr 5-6 jucători!”