Fotbal intern

Gigi Becali rămâne implicat în lupta cu coronavirusul: „Am comandat 100.000 de medicamente din Rusia!”

06.04.2020 | 13:23
Gigi Becali ramane implicat in lupta cu coronavirusul Am comandat 100000 de medicamente din Rusia
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă să fie implicat în lupta cu coronavirusul, mărturisind că a comandat 100.000 de medicamente din Rusia.

Gigi Becali continuă să fie implicat în lupta cu coronavirusul

Gigi Becali rămâne implicat în lupta cu coronavirusul și a anunțat că a comandat 100.000 de medicamente din Rusia, care ar putea ajuta medicii pentru combaterea crizei de  COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Nu mai cumpăr măști pentru spitale pentru că se ocupă statul de asta. Dar am vorbit din nou cu fata domnului Streinu Cercel și am comandat un medicament care nu mai există. Era foarte bucuroasă pentru că nu mai e acest medicament. Se numește Arbidol. L-am comandat și l-am plătit deja. Aduc 100.000 de bucăți din Rusia”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat că nu mai face transferuri la FCSB

Gigi Becali a anunțat că nu va mai face niciun transfer la FCSB din cauza unei posibile crize financiare care a fost declanșată odată cu apariția epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Așa am stabilit până când nu semnează îl bag în șomaj. Eu nu știu cum să fac să vând și să aduc jucători de la echipa a doua, nu mă mai gândesc la Chindriș. O să pun din nou plafon de salariu, cum am făcut în trecut și am ieșit cu bine din criză.

Noi putem să jucăm lejer campionatul și vom lua și bani de la televiziune. Nu dispare Planic din echipă, că el va lua bani când revenim la normal, oricum numai la el nu mă gândesc în plină criză.

ADVERTISEMENT

Contractul e până la anul, dar zic și eu cum spun ei că e până în vară și scap și eu de el să scap de 25.000 de euro”, a mai spus Gigi Becali.

„Prioritatea mea este stabilitatea și averea familiei, iar în toată perioada asta economisesc cam 2.000.000 de euro”, a încheiat patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT