ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali răspunde celor care îl acuză că nu l-a ajutat pe Ionuț Popa: ”Să trimită factura și eu plătesc. Nu m-a sunat nimeni”

Autor: Adrian Baciu | 22.12.2019 | 08:28
Gigi Becali răspunde celor care îl acuză că nu l-a ajutat pe Ionuț Popa: ”Să trimită factura și eu plătesc. Nu m-a sunat nimeni”
Gigi Becali răspunde celor care îl acuză că nu l-a ajutat pe Ionuț Popa: ”Să trimită factura și eu plătesc. Nu m-a sunat nimeni”. Sursa foto: Sportpictures.ro

Ionuț Popa, carismaticul tehnician care a activat pe banca mai multor echipe din România, se confruntă cu probleme mari de sănătate. Starea i s-a agravat de la începutul lunii martie, iar cei apropiați fac tot posibilul pentru a-l ajuta. Lumea fotbalului nu a rămas impasibilă la situația acestuia, mai multe nume importante anunțând că se implică. Printre aceste nume se află și Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1.65 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Gigi Becali răspunde celor care îl acuză că nu l-a ajutat pe Ionuț Popa: ”Să trimită factura și eu plătesc!”

Pe 10 decembrie, Gigi Becali declara public că se va implica pentru a-l ajuta pe Ionuț Popa, antrenor care în prezent are o problemă gravă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB spunea că va acoperi costurile necesare recuperării fostului tehnician de la Poli Timișoara sau UTA Arad.

”Eu am zis că-l ajut. Trebuie să vină la mine la clinică. Să ia legătura cu clinica mea și are totul gratuit. Tot tratamentul îl plătesc eu, dacă are nevoie de medicamente.

ADVERTISEMENT

Ce să fac, să mă dus eu să plătesc? Să trimită factura. Adu factura și plătesc. Nu m-a sunat nimeni. Am zis că da, da. Am spus și la mine la clinică poate să vină şi îi facem gratuit toate. Sau are de plătit… Adu factura!”, a spus șeful FCSB pentru Look Plus.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali era acuzat că a promis doar că îl ajută pe Ionuț Popa, însă nu a făcut niciun pas în acest sens. “Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. S-a rămas doar la faza promisiunilor”, declara Medamira Popa, fiica lui Ionuţ Popa, pe 17 decembrie.

Ionuț Popa, pentru FANATIK: ”Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am”

Ultima dată pe banca celor de la UTA Arad, Ionuț Popa declara pentru FANATIK, în primăvară, că încă nu știe exact ce probleme are. “Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am.

ADVERTISEMENT

Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres”, era una din ultimele declaraţii făcute de Popa imediat după ce apăruseră problemele de ordin neurologic.

Dennis Man, printre primii jucători care au sărit în ajutorul lui Ionuț Popa

Fost jucător la UTA Arad și actual component al celor de la FCSB, Dennis Man, a făcut un apel public pentru ajutorarea lui Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT

Fostul nostru antrenor, Ionuț Popa, are nevoie de ajutorul vostru. Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative.

Starea sa s-a agravat recent și acum are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră. Mai presus de acestea, însă, reținem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună și culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.”

ADVERTISEMENT

Raiffeisen Bank 
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa. “, a fost postarea lui Dennis Man pe o reţea de socializare din 10 decembrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!