Fotbal intern

Gigi Becali răspunde după ce Marius Lăcătuș i-a interzis să joace în Ghencea: „Legea este de partea mea, dar nu mai vreau scandal”

20.12.2019 | 13:37
Gigi Becali raspunde dupa ce Marius Lacatus ia interzis sa joace in Ghencea Legea este de partea mea dar nu mai vreau scandal
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a răspuns după ce Marius Lăcătuș a declarat recent că FCSB nu va putea evolua pe stadionul din Ghencea. Omul de afaceri susține că nu ar fi fost interesat ca echipa pe care o patronează să evolueze pe noua arena, din cauza atmosferei ostile pe care ar fi făcut-o nucleul dur al suporterilor celor de la CSA Steaua.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.00 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali declară că nu ar fi fost interesat să joace pe noua arena din Ghencea, chiar dacă legislația îi permite, stadionul fiind contruit din bani publici. Patronul celor de la FCSB susține că dacă echipa sa ar juca acolo, ultrașii din „Peluza Sud” ar crea o atmosferă ostilă, pe care nu o dorește.

Nu sunt supărat deloc pe Lăcătuș, deoarece el probabil a auzit de pe la vreun general că nu o să fiu lăsat să joc în Ghencea. Însă vreau să vă spun că mie nu îmi poate interzice nimeni să joc pe acel stadion atunci când el o să fie gata.

ADVERTISEMENT

Legea este de partea mea. Stadionul este făcut din bani publici și nu este de joacă cu așa ceva. Dar, deși pot să joc acolo, totuși nu vreau eu să mă duc să joc pe Ghencea. M-am săturat de scandal, iar eu nu mai vreau scandal cu Peluza Sud. Nu vedeți cât circ a fost în acești ani.

Sunt sigur că dacă noi vom juca în Ghencea, Peluza Sud o să facă circ, iar eu vreau pace! Dacă m-as duce să joc la anul în Ghencea, atunci este la fel cum m-as duce să joc cu echipa mea în Ștefan cel Mare. Credeți că noi vom juca vreodată pe stadionul lui Dinamo? Nicodată!, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„Fac cerere pentru Arcul de Triumf”

Gigi Becali dezvăluie că ar fi interesat ca FCSB să evolueze anul viitor pe stadionul „Arcul de Triumf”, modernizat, de asemenea, pentru Campionatul European din 2020, dar tot Arena Națională va găzdui cele mai multe dintre meciurile formației pe care o patronează.

Casa mea o să fie la anul tot Național Arena, dar o să fac cerere și pentru stadionul Arcul de Triumf. Am auzit de la oamenii mei că și acel stadion o să iasă unul frumos și vreau să jucăm și acolo, susține Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB dispută ultimul meci din 2019 duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională, contra Universității Craiova.

ADVERTISEMENT