Sport

Gigi Becali răspunde propunerii lui Dumitru Dragomir de a-l aduce pe Victor Pițurcă la FCSB: „Ne întoarcem la sacii cu cărămizi?”

FCSB a pierdut drastic ultimele două meciuri din Conference League, iar Dumitru Dragomir l-a propus pe Victor Pițurcă pe banca „roș-albaștrilor”. Gigi Becali a reacționat.
15.10.2022 | 21:28
Gigi Becali raspunde propunerii lui Dumitru Dragomir de al aduce pe Victor Piturca la FCSB Ne intoarcem la sacii cu caramizi
Gigi Becali a reacționat după ce Dumitru Dragomir l-a propus pe Victor Pițurcă la FCSB. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a dezamăgit în „dubla” din Conference League cu Silkeborg, pierdută 0-10 la general. Ca urmare, în tabăra „roș-albaștrilor” s-a pus problema schimbării de antrenor. Dumitru Dragomir l-a propus pe Victor Pițurcă când a venit vorba de înlocuirea lui Dică.

Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir: „Ne întoarcem la sacii cu cărămizi?”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este convins că fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, ar salva-o pe FCSB din criza de rezultate. Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK că nu îl va demite pe Nicolae Dică, și că totul depinde de următoarele meciuri din campionat.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 66 de ani, Victor Pițurcă a mai antrenat-o pe FCSB în „era Becali”, în perioada 2003-2004 și 2010. În ultimul mandat pe banca „roș-albaștrilor”, Victor Pițurcă a stat doar 2 etape.

„Eu spun că avem nevoie de metode moderne și voi ce mă întrebați… Ce facem? Ne întoarcem la sacii cu cărămizi? Hai, lasă-mă… Nouă ne trebuie antrenori care știu ce se întâmplă în fotbalul mondial, cu metode la zi, medicamentație, tot”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a decis soarta lui Nicolae Dică: „Aștept 4-5 meciuri și iau o decizie”

După înfrângerea istorică împotriva danezilor, Nicolae Dică a declarat că nu are de gând să părăsească FCSB. Gigi Becali a mărturisit, de asemenea, că Dică va rămâne pe banca „roș-albaștrilor”, însă totul se va decide după următoarele meciuri.

„Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve. 

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.

Gigi Becali și-a pus problema retragerii din fotbal

Umilința cu Silkeborg a făcut ca Gigi Becali să-și piardă răbdarea. Latifundiarul din Pipera a declarat pentru FANATIK că dacă situația nu se schimbă, se va retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

Dacă o să continuăm aşa, o să mă retrag din fotbal. Păi ce, sunt nebun să dau milioane de euro pe transferuri? Nu tată, vând ce pot în iarnă, scap de jucători şi aşa va fi retragerea mea din fotbal.

Încet, încet fac un pas în spate. Aşa începe retragerea mea din fotbal. Dau bani mulţi ca să fiu umilit în Europa. O să stau în banca mea, îmi văd de treaba mea. Păi eu am transfer jucători de 1,5 milioane de euro la FCSB? Pentru ce să dau banii ăştia?

Gata! Nu mai fac transferuri pe bani. Păi banii se câştigă greu. La ce să mai fac transferuri pe bani? Să le dau salarii mari? Să îşi bată joc prin Europa? Mă retrag încet, vând ce pot şi asta e, nu stau să mai fiu bătaia de joc a României”, a mărturisit Gigi Becali, pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT