Fotbal intern

Gigi Becali, răspuns dur pentru Duckadam: ”Reghecampf nu a fost turnătorul meu”

22.06.2020 | 21:21
Gigi Becali raspuns dur pentru Duckadam Reghecampf nu a fost turnatorul meu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali i-a oferit un răspuns dur fostului portar Helmuth Duckadam, după criticile făcute de acesta la scurt timp de la plecarea de la FCSB.

Fostul președinte de imagine al ”roș-albaștrilor” a spus că în afara lui Ilie Stan niciun alt antrenor de la FCSB nu l-a băgat în seama, iar despre Laurențiu Reghecampf a afirmat că era turnătorul lui Becali.

ADVERTISEMENT

De criticile eroului de la Sevilla nu a scăpat nici actualul director sportiv, Mihai Stoica, sau portarul echipei naționale a României, Ciprian Tătărușanu.

Gigi Becali i-a răspuns lui Helmuth Duckadam după plecarea acestuia de la FCSB

Finanțatorul Gigi Becali i-a răspuns imediat lui Helmuth Duckadam și i-a transmis că Laurențiu Reghecampf nu a făcut niciodată altceva decât să-și apere jucătorii.

ADVERTISEMENT

”Mie nu-mi place să facem circ în presă cu Helmuth Duckadam. Dar din păcate Helmuth a ales să vorbească de unul și de altul de când a plecat de la noi. Așa cum spune dânsul, Reghe mi-a adus două campionate. Reghe niciodată nu a fost turnătorul meu”, a declarat Becali.

”Reghe și-a apărat jucătorii până în pânzele albe. Dar, vă rog frumos să-l sunați pe domnul Argăseală și vreau să vă confirme că Helmuth a fost în cel puțin 16 deplasări cu echipa noastră”, a spus finanțatorul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Domnul Helmuth a văzut 16 țări ca angajat al meu la Steaua. Eu nu vreau să-l jignesc pe domnul Helmuth cu nimic, dar e urât să dea în foștii mei angajați. Este adevărat că poate eu ca patron i-am reproșat una sau alta, dar niciodată Reghe n-a venit la mine să-l toarne cu ceva”, a continuat Becali.

”Dacă eu aflam de la unul sau de la altul ce spune Helmuth, este problema mea, dar nu de la Reghe. Nu vreau să facem circ cu Helmut Duckadam, dar vă rog să mă credeți că eu l-am respectat și-l voi respecta mereu”, a încheiat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului FCSB, Narcis Răducan, a trimis săgeţi spre finanțatorul Gigi Becali după ce Helmuth Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de oanoare.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,27 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT