Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, răspuns dur pentru Mihai Rotaru: „Dacă mă iau după el, atunci sunt chiar idiot. Bă, Mihăiță…”

Gigi Becali a avut un răspuns dur pentru Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA. Ce i-a transmis patronul de la FCSB rivalului din SuperLiga.
02.03.2024 | 09:51
Gigi Becali raspuns dur pentru Mihai Rotaru Daca ma iau dupa el atunci sunt chiar idiot Ba Mihaita
Gigi Becali i-a răspuns dur lui Mihai Rotaru după ce patronul Craiovei a spus că FCSB nu are șanse la titlu. foro: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se pregătește să sărbătorească titlul cu FCSB, însă Mihai Rotaru este de părere că „roș-albaștrii” vor avea o misiune grea. Patronul de la FCSB are un răspuns dur pentru acționarul Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali, răspuns dur pentru Mihai Rotaru: „Dacă mă iau după el, atunci sunt chiar idiot. Bă, Mihăiță…”

Mihai Rotaru este de părere că „roș-albaștrii” nu sunt încă siguri de titlul de campioană, iar acționarul Universității Craiova știe și ce îl poate împiedica pe Gigi Becali să termine pe primul loc. Acesta spune că FCSB are puține soluții pe banca de rezervă, iar asta ar putea afecta parcursul din play-off.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat la FANATIK SUPERLIGA și i-a răspuns dur lui Mihai Rotaru, rivalul de la Universitatea Craiova. Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu acționarul grupării din Bănie înaintea sezonului 2023-2024.

„Dacă mă iau după ce îmi transmite Rotaru care e la 16 puncte, atunci chiar sunt idiot. Am 10 puncte de locul doi și 16 puncte de Mihai Rotaru, care m-a sunat înainte să înceapă campionatul. «Anul ăsta e rândul meu, tu locul doi».

ADVERTISEMENT

Tu nu vezi că nici doi, nici trei, nici patru nu poți să prinzi. Abia prinzi locul patru și vorbești de fotbal. Bă, Mihăiță…”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță noua strategie cu Florinel Coman: „E jucător de 2-3 milioane de euro pe an”

Gigi Becali a dezvăluit că are o nouă strategie în privința lui Florinel Coman. Patronul celor de la FCSB are în plan să îl facă pe starul „roș-albaștrilor” cel mai bine plătit jucător din România.

ADVERTISEMENT

„Dacă va veni o echipă mare, pe el nu mai poţi să îl ţii. Dacă nu va avea o ofertă, o să îi fac salariu de 600-700.000 de euro pe an şi îl ţin aici. Nu ştiu dacă va accepta din vară, dacă i-aş mări atunci, i-aş mări şi clauza la 10 milioane de euro.

Şi atunci n-ar accepta el. El avea 20.000 de euro, i-am făcut 30.000 de euro, ca să poată să prelungească atunci. I-am prelungit pe patru ani şi mi-a spus că vrea clauza mai mică, de 5 milioane. Bine, tată. Dar nu are rost să vorbim acum. Dacă el o ţine aşa, 100% pe vremea asta nu va mai fi la noi.

ADVERTISEMENT

N-ai ce condiţii să îi dai. Îl ia o echipă care îi dă 2 milioane de euro pe an. Florinel Coman este jucător de 2-3 milioane de euro pe an acum. N-ai ce să faci. I-am spus că este acum la maturitate fotbalistică şi că poate juca la orice echipă din Europa”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT