Sport

Gigi Becali, răspuns tăios pentru Adrian Mititelu: ”Nu te-ai bătut niciodată pentru titlu. Rotaru a făcut-o”

Declarațiile acide dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali continuă, iar finanțatorul celor de la FCSB i-a dat o replică viguroasă patronului de la FC U Craiova.
04.08.2022 | 17:39
Gigi Becali raspuns taios pentru Adrian Mititelu Nu teai batut niciodata pentru titlu Rotaru a facuto
Declarațiile acide dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali continuă, iar finanțatorul celor de la FCSB i-a dat o replică viguroasă patronului de la FC U Craiova
ADVERTISEMENT

Mititelu a lansat o serie de acuze la adresa lui Mihai Rotaru, omul cu banii de la rivala Universitatea Craiova, dar nu l-a iertat nici pe latifundiarul din Pipera, după ce acesta a vorbit despre favoritele la titlu.

Adrian Mititelu, pus la punct de Gigi Becali

După ce FC U Craiova a remizat cu FCSB, Adrian Mititelu l-a arătat cu degetul pe Gigi Becali pentru faptul că i-a luat mai mulți jucători în 2011 și nu a plătit decât pentru unul singur. Însă, replica finanțatorului ”roș-albaștrilor nu s-a lăsat prea mult așteptată.

ADVERTISEMENT

”Tată, eu îl cunosc bine pe Adrian Mititelu, iar ăsta e oltean orgolios și vă spun eu ceea ce l-a deranjat mai mult pe el față de persoana mea. Ok, el spune că nu avocata mea a făcut lucruri care l-au ajutat să iasă din închisoare.

Să zicem că e ca el, deși nu e ca el, că eu știu foarte bine ce a făcut avocata mea pentru el. Că dacă ne opuneam noi, poate că îi puneam bețe în roate omului și nu voiam deloc așa ceva. Eu știu cum e în pușcărie, iar Mititelu e naiv dacă crede că eu nu l-am vrut liber. Eu am vrut ca omul să iasă afară și să meargă la familie”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Rotaru a adus trofee la Craiova

Patronul vicecampioanei României crede că marea supărare a lui Mititelu vine din faptul că nu l-a considerat niciodată un mare rival în lupta la titlu, așa cum se întâmplă însă cu formația condusă de Mihai Rotaru.

”Însă, pe Mititelu l-a deranjat cel mai tare un alt lucru, cel pe care eu l-am spus și îl recunosc în continuare. L-a deranjat că am spus că nu m-am bătut și nu m-am confruntat niciodată cu el. Nea Adriene, tu ai avut o echipă bună în urmă cu 10-12 ani, că dacă nu consideram că ai o echipă bună nu ajungeau la mine Mihai Costea, Florin Costea, Prepeliță și Dănănae.

ADVERTISEMENT

Nu îl punem pe Găman că pe ăla nu l-am luat eu de la tine. Pe Mihai am dat bani, iar de ăia trei știi foarte bine care a fost treaba. Nu mai are rost să vorbim acum că au trecut foarte mulți ani. Însă, tu te-ai bătut cu mine vreodată la campionat? Rotaru ăla s-a bătut și cu mine, dar și cu Neluțu Varga.

Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat, cu titlul pe masă la Craiova. Uite că Rotaru ăla s-a bătut. Și uite că a câștigat și niște trofee și a iesit și vicecampion al României”, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT

Becali îl preferă pe Mititelu lui Rotaru

Gigi Becali a lăudat startul de sezon avut de FC U Craiova, însă îl întreabă pe Adrian Mititelu dacă formația are putere să ducă acest ritm până la finalul campionatului și să se implice în lupta la titlu.

”Și acum să îți mai spun o chestie. Să nu crezi că m-am aliat cu Rotaru împotriva ta. Nu mă interesează pe mine războiul dintre voi în Craiova. Băteți-vă acolo cât vreți între voi și apoi care este mai bun dintre voi doi să se bată cu mine la titlu.

Mint Adrian când spun că tu nu te-ai bătut până în ultima etapă cu mine la campionat? Ăia de la CFR s-au bătut, dar și Rotaru s-a bătut cu noi. Consider că te-ai supărat aiurea pe mine. Cu tine sunt mai bun prieten față de Rotaru. Cu Rotaru ăla nu m-am văzut în viața mea. Am vorbit doar la telefon.

Cu tine, în schimb, m-am întâlnit de atâtea ori față în față și vorbeam și cu orele la telefon. Uite, acum poate că echipa ta e mai în formă decât a lui Rotaru, dar o să te bați cu noi până în final la campionat? Ați jucat bine și cu CFR, dar și cu noi”, a încheiat patronul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT