Sport

Gigi Becali, răspuns tranșant la întrebarea „Vă bucurați că Mitică Dragomir a zis că sunteți antrenor mare ca Hagi?”

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat replica lui Dumitru Dragomir după ce a fostul președinte al LPF a spus că e un antrenor mai bun decât Hagi.
17.05.2023 | 08:00
Gigi Becali raspuns transant la intrebarea Va bucurati ca Mitica Dragomir a zis ca sunteti antrenor mare ca Hagi
Gigi Becali, răspuns tranșant la întrebarea „Vă bucurați că Mitică Dragomir a zis că sunteți antrenor mare ca Hagi”
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu îl ia în serios pe Dragomir după ce a spus că îl concurează la antrenorat pe Gheorghe Hagi după victoria extrem de importantă împotriva lui CFR Cluj. Patronul FCSB a explicat cum înțelege el fotbalul.

Gigi Becali rămâne modest după laudele lui Dumitru Dragomir: „Un om care stă în fotbal 20 și ceva de ani, mai cunoaște și el ceva!”

Gigi Becali nu se lasă impresionat de declarațiile fostului președinte al LPF și a comentat: „Eeeh! Vorbe aiurea. Știi care e treaba? Aici e o chestine că un om stă în fotbal 20 și ceva de ani, mai cunoaște și el ceva!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Viziunea de antrenor a lui Becali se bazează însă mai mult pe instinct: „Nu cunosc eu fotbal, dar simt ceva. Ce văd și eu acolo. Parcă voi nu vedeți! Nu se vede jucătorul care nu este de acolo?”.

Patronul FCSB a explicat și cum ia decizia să facă schimbările: „Și atunci îl schimbi pe-ăla, și-l bagi pe ălălalt! Dar nu că știu e fotbal! De unde să știu?! Ce să simt aseară? L-am scos eu pe Coman?”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat de ce a fost înlocuit Florinel Coman cu CFR Cluj încă din minutul 74: „A început să-mi fie teamă că face exact ca Alibec!”

Gigi Becali a dezvăluit de ce Florinel Coman, omului meciului cu CFR Cluj, nu a rămas pe teren până la final, după ce a văzut un cartonaș galben: „A început să-mi fie teamă că face exact ca Alibec! Nu-mi era de meciul de aseară, ci de ce urma acolo”.

Becali crede că pentru finul Hagi pierderea lui Alibec va cântări greu: „Fără Coman e greu să câștigi, cum și pentru Farul e greu fără Alibec! Dacă luăm campionatul, Coman ne-a făcut campioni!”. 

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a văzut roșu direct cu Universitatea Craiova și va rata ultimele două meciuri cu FCSB și CFR Cluj. Echipa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii riscă de asemenea să rămână fără doi jucători după meciul cu Farul dacă vor vedea cartonaș galben. E vorba despre Risto Radunovic și Joyskim Dawa.

Gigi Becali pregătește deja campania de transferuri. Pe cine a criticat după meciul cu CFR Cluj: „Nu e ce trebuie”

Gigi Becali a făcut deja strategia de mercato la FCSB în cazul în care ia titlul: „La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. Atât spun: ‘Dacă luăm campionatul trebuie neapărat vreo 3-4 jucători’.

ADVERTISEMENT

Doi fundași centrali, un mijlocaș și încă un atacant pentru Compagno. David Miculescu nu e ce trebuie, iar Omrani nu prea e atacant, el joacă aripă dreapta”.

Finala din SuperLiga dintre Farul și FCSB se dispută duminică, 21 mai, de la ora 20:30 pe stadionul din Ovidiu. „Marinarii” au punct peste FCSB și au două variante din trei la derby.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT