Fotbal intern

Cum vrea Becali să câștige războiul cu CSA: „O să termin bâlciul cu Talpan”

21.12.2018 | 13:54
Cum vrea Becali sa castige razboiul cu CSA O sa termin balciul cu Talpan

Gigi Becali a susținut o conferință de presă la palat în care a vorbit și despre „războiul” pe care îl duce cu CSA în ceea ce privește marca și palmaresul Stelei. Patronul FCSB e sigur că în viitorul apropiat va câștiga duelul cu juristul CSA, Florin Talpan, și că va întoarce la Curtea de Apel decizia dată în cazul prejudiciul privind marca Steaua.

„Să vă spun despre Steaua. Judecătorul a amânat procesul cu prejudiciu. Se amână până se judecă marca, pe care noi am câștigat-o într-un fel, pentru că ne-a admis la Curtea de Apel, și palmaresul. Dacă noi câștigăm istoria și palmaresul, apoi e foarte ușor să câștigăm și prejudiciul. Ei o să rămână cu marca înregistrată Steaua București și noi o să rămânem cu marca notorie Steaua București.”, a spus patronul FCSB.

Becali vrea să dea lovitura de grație celor de la CSA Steaua

Gigi Becali susține că, după ce decizia va fi întoarsă în favoarea sa, va cere și el un prejudiciu celor de la Armată: „A noastră e mai puternică decât cea înregistrată. După ce câștig, le iau și marca înregistrată. Îmi iau tot și am terminat bâlciul cu Talpan. O să le cer eu prejudiciu peste 2-3 ani. Dar nu ca ei, o să le cer 2-3 milioane de euro pentru tot ce mi-au făcut. Bine, o să dureze probabil vor 5-6 ani cu totul. Dar o să le iau eu banii.”

În 2015, echipa finanţată de Gigi Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia formulată de club. Astfel, CSA Steaua solicită 37 de milioane de euro de la FCSB și îl acuză pe Gigi Becali că a folosit în mod abuziv marca.