Fotbal intern

Gigi, atac la şeful Craiovei. “A uitat cînd râcâia la mine la palat!”

Gigi Becali a dezvăluit că Marcel Popescu, actualul preşedinte al Craiovei, a dorit în 2011 să lucreze la Steaua din funcţia de director sportiv al roş-albaştrilor.
09.01.2018 | 12:49
Gigi atac la seful Craiovei A uitat cind racaia la mine la palat
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu pare că îşi joacă foarte bine rolul pe care îl are la Craiova şi nu ezită să îi atace pe rivalii echipei lui Mihai Rotaru public ori de câte ori are ocazia. Ultimul care a intrat pe lista preşedintelui oltenilor a fost chiar patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Dar după ce i-a transmis finanţatorului vicecampionilor să îşi vadă de oile lui (Vezi detaliiBecali nu i-a rămas dator acestuia şi a dezvăluit pentru FANATIK.RO un lucru care îl vizează în mod direct pe conducătorul oltenilor.

Eu nu stau să îmi bat acum capul cu Marcel Popescu. E treaba lui ce vorbeşte, iar dacă eu vreau să vorbesc mai multe despre jucătorii Craiovei, atunci o să discut cu Rotaru, nu cu Popescu. Însă văd că Marcel Popescu a uitat că prin 2011 tot râcâia pe la mine pe la palat să îl angajez la Steaua. Mi se pare că venise atunci antrenor Ilie Stan, iar Meme era pe picior de plecare. Sper să nu încurc perioada, dar sigur se întâmpla prin 2011″, a spus Becali pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Îmi spunea că îmi aduce el jucători!”

În continuare, Gigi Becali a dezvăluit că Marcel Popescu îi ceruse să fie angajat director sportiv la Steaua deoarece putea să îl ajute cu transferuri de jucători. “Popescu ăsta îmi zicea că are relaţii şi poate să-mi coordoneze el campania de transferuri. Adică pe banii mei el dorea să aducă jucătorii lui de pe nu ştiu unde la Steaua, nu? Dar văd că a uitat repede că se ruga de mine să îl aduc la Steaua. Nu vreau să îmi mai bat capul cu Marcel Popescu. Vă repet: dacă voi avea ceva de discutat despre Băluţă sau despre alt fotbalist de la Craiova o voi face cu Rotaru, nu cu acest om”, a spus Becali.

Informaţiile pe care Gigi Becali le-a dezvăluit pentru FANATIK.RO sunt adevărate, deoarece pe 28 aprilie 2011, în momentul în care era încă impresar, Marcel Popescu a mărturisit că este pe cale să preia funcţia de director sportiv la Steaua. “În momentul de faţă sunt în derulare câteva transferuri la care lucrez de şase-şapte luni şi pe care nu pot să le ignor. Calitatea oficializată, intrarea în pâine cu statutul de director sportiv, mă obligă să depun licenţa şi să las baltă câteva acţiuni începute cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

“Nu va fi un pericol, ci o plăcere să lucrez cu Gigi Becali”

De ce să-mi fie teamă să lucrez cu Gigi Becali? Competenţele mele sunt de a întări lotul Stelei la solicitarea antrenorului actual sau viitorului antrenor sau a conducerii, pentru ca echipa Stelei să devină competitivă şi cu şanse reale la titlu. Personal consider că adevărul în momentul de faţă este undeva la jumătate, este o problemă, o carenţă, şi tehnică, pe bancă, dar în acelaşi timp este şi un lot supraevaluat. Fiind un tip exuberant, volubil, deschis şi pătimaş, Gigi este mult mai mediatizat decât ceilalţi. Nu va fi un pericol, ci o plăcere să lucrez cu Gigi Becali. Prefer persoanele care să spună adevărul, un patron care să spună ce are de spus, punând în balanţă ce s-a întâmplat la Cluj, când totul era numai lapte şi miere, echipa era pe primul loc şi Conceicao a fost demis”, a explicat Marcel Popescu.