Fotbal intern

Gigi Becali, reacţia începutului de an: “Mă duc la judecător şi îi spun FCSB: faci ce spune Becali” :)

31.01.2021 | 12:50
Gigi Becali reactia inceputului de an Ma duc la judecator si ii spun FCSB faci ce spune Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit reacția începutului de an în fotbalul românesc, după ce a declarat că la FCSB se face numai ce spune el, iar contractele jucătorilor cu agentul Anamaria Prodan au fost încheiate.

Războiul declanșat de transferul lui Dennis Man la Parma continuă, Gigi Becali fiind hotărât să rupă orice legătură cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Într-o declaraţie exclusivă pentru FANATIK, Anamaria Prodan a susţinut că jucătorii pe care îi avea sub contract de la FCSB se simt ameninţaţi de Gigi Becali.

Gigi Becali, reacţia începutului de an: “Mă duc la judecător şi îi spun FCSB: faci ce spune Becali”

“Au rupt toți contractul. Contractul sunt eu. Nu mă cunoașteți? Eu nu pun condiții. Eu spun ‘faci așa’ și faci. Nu mai avea rost, nu se mai putea așa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jignești așa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici?

ADVERTISEMENT

Și ce, dacă nu există club în lume așa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Așa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să știe. Faci ce spune Becali. Păi, cum adică? Ești certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă știe toată lumea. Mă știți toți.

Așa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali rupe definitiv legătura cu Anamaria Prodan

Gigi Becali este hotărât să rupă definitiv legătura cu Anamaria Prodan fără să mai lase vreo cale de împăcare cu agentul de jucători: “Nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf!

Niciodată în viața mea. Dacă o văd, o salut , dar să mai discut cu ea… niciodată în viața mea. Nu sunt obligat să discut cu femei. Când mi -a trimis ea oferta de 10 milioane, eu vorbisem cu patronul de la Parma cu o oră înainte”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Din lotul echipei FCSB, Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Lucian Filip şi Andrei Vlad erau fotbaliștii care aveau contracte cu Anamaria Prodan până ce scandalul dintre cele două părți a izbucnit.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT