Fotbal intern

Gigi Becali, reacție dură la adresa Craiovei: „Să vă fie rușine. Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor”

30.03.2019 | 12:33
Gigi Becali reactie dura la adresa Craiovei Sa va fie rusine Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor

Război total între FCSB și U Craiova, după ce oltenii au depus un memoriu în urma partidei din deplasare a roș-albaștrilor, în fața celor de la Astra Giurgiu. Patronul FCSB, Gigi Becali, nu îi iartă pe oficialii Craiovei pentru felul în care au tratat situația și a povestit cum a ajuns echipa din Bănie pe mâna actualului patron, Mihai Rotaru.

Gigi Becali îi face praf pe oficialii Craiovei, cărora le oferă o lecție de istorie alternativă

Becali a comparat situația din Liga 1 Betano cu posibilitatea ca Hitler să fi câștigat războiul mondial și le-a adus aminte oltenilor de partida de la sfârșitul sezonului 2016/2017, când au jucat cu copiii împotriva Viitorului, formație care se afla cu FCSB în luptă directă la titlu:

“Ei zic că dacă câştigat Hitler războiul, nu mai era Ceauşescu preşedinte şi cine ştie ce făcea Stalin. E o mizerie! Tu vorbeşti de integritate? Voi aţi băgat copiii cu Viitorul şi aţi influenţat campionatul, iar acum spuneţi că e influenţată integritatea competiţiei. Să vă fie ruşine! Măi, copii, măi… să vă fie ruşine! Voi faceţi mizerii d-astea? Jucaţi fotbal! De 15 ori ne-am întâlnit, de 14 ori le-am dat în cap. Şi atunci când ne-au bătut s-au rugat la Balaci, i-a ajutat Balaci”, a răbufnit Becali, la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali i-a făcut praf pe cei de la Universitatea Craiova

Gigi Becali a explicat că Hrebenciuc este „tatăl” formației din Craiova

Patronul FCSB a explicat și cum a ajuns actuala Craiova în mâinile lui Mihai Rotaru: „L-au distrus pe Mititelu şi i-au dat echipă lui Rotaru în Liga 2. Hrebenciuc i-a zis Olguţei, care era sluga lui Vadim  Tudor la PRM, să-i dea echipa lui Rotaru. După ce vii cum vii, influenţezi campionatul şi acum ne dai pe noi în judecată pentru lucruri neadevărate”, a mai spus Gigi Becali.

Duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va juca duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:30.