Fotbal intern

Gigi Becali, reacție după ce Coman s-a ales cu dosar penal: “Îi dă un an cu suspendare! Care-i problema?”

22.02.2021 | 20:14
Gigi Becali reactie dupa ce Coman sa ales cu dosar penal Ii da un an cu suspendare Carei problema
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat situația lui Florinel Coman, care a fost prins pe autostradă încălcând cu mult viteza legală și susține că fotbalistul său are carnetul de conducere luat în altă țară, mai exact în Ucraina.

Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu se poate pune problema unui caz penal în cazul fotbalistului său, dar știe că o să i se suspende carnetul din cauza vitezei excesive.

ADVERTISEMENT

În cel mai rău caz, Gigi Becali crede că Florinel Coman poate primi un an de închisoare cu suspendare.

Reacția lui Gigi Becali după ce Coman s-a ales cu dosar penal

Conform site-ului  g4media.ro, Florinel Coman, „perla” lui Gigi Becali a fost prins de agenții rutieri circulând pe Autostrada Soarelui cu 165 km/oră. Jucătorul se deplasa cu mașina dinspre Constanța spre București.

ADVERTISEMENT

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni!

Nu poate să fie penal, dacă avea permis. Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema?”

Gigi Becali a continuat și a spus că polițistul nu știa că Florinel Coman are carnet de conducere luat în altă țară: „Dacă el, milițianul din Brăila, o să zică că nu e permis, dacă nu e scris pe românește.

O să-i dea probabil un an de suspendare la închisoare. O să-i spun judecătorului să-l ierte că e la FCSB și să-i dea doar o amendă penală.

ADVERTISEMENT

Suspendare de carnet îi dă oricum că a depășit viteza. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema?”.

„Mă duc eu la judecător și îi spun ’domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală’. O să-l ierte și gata””, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT