Fotbal intern

Gigi Becali, reacție după FCSB – Sepsi: “Nu a fost vina lui Colțescu! El a fluierat penalty”. Exclusiv

26.04.2021 | 16:58
Gigi Becali reactie dupa FCSB  Sepsi Nu a fost vina lui Coltescu El a fluierat penalty Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-2 meciul împotriva lui Sepsi și tremură pentru titlul de campioană a României. Roș-albaștrii au acuzat arbitrajul lui Colțescu, cel care a acordat penalty în minutul 75 pentru roș-albaștrii, însă după ce s-a consultat cu Octavian Șovre, și-a schimbat decizia și a arătat cartonaș galben pentru simulare.

Gigi Becali, reacție după FCSB – Sepsi: “Nu a fost vina lui Colțescu!”

Faza s-a petrecut la scorul de 1-1 și a inflamat spiritele de pe stadionul din Giurgiu. Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre faza respectivă spunând că a fost penalty la Florin Tănase, dar că Sebastian Colțescu nu are nicio vină:

ADVERTISEMENT

“Ce vină să aibă Sebi Colțescu? El a arătat penalty. A fost penalty și el a fluierat. Nu știu cum a văzut Șovre de pe partea cealaltă că nu a fost penalty. Știți ceva, haideți că nu mai are rost…

Colțescu a arătat penalty și celălalt i-a spus în cască să schimbe decizia. Asta a fost. Nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare și oricum mi-am propus să nu mai vorbesc despre fotbal zilele acestea”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB rămâne pe primul loc după înfrângerea cu Sepsi!

FCSB și-a păstrat primul loc în clasament după înfrângerea cu Sepsi după ce, sâmbătă, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Craiova cu 2-1. Pentru roș-albaștrii, va fi o săptămână intensă în care vor evolua atât cu Universitatea Craiova, cât și cu CFR Cluj.

Joi, de la ora 19:45, FCSB va evolua în deplasare pe “Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova. Echipa lui Marinos Ouzounidis are un moral beton după victoria cu CFR Cluj care a readus-o în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Program dificil pentru roș-albaștrii: U Craiova și CFR Cluj în mai puțin de o săptămână

Apoi, luni, 3 mai, FCSB va evolua împotriva celor de la CFR Cluj pe stadionul din Giurgiu, meci care va încheia turul din play-off. Înainte de aceste meciuri, roș-albaștrii mențin un avantaj de un punct față de echipa lui Edi Iordănescu.

Pentru roș-albaștrii, înfrângerea cu Sepsi este primul pas greșit din play-off după victoriile cu FC Botoșani și Academica Clinceni. Universitatea Craiova a reintrat în calculele de titlu, fiind la 5 puncte distanță de lider.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a câștigat niciodată campionatul în sistemul play-off / play-out. Roș-albaștrii au reușit să câștige în premieră sezonul regulat, iar tradiția arată că până acum echipele care au câștigat sezonul regulat au reușit să rămână pe primul loc și după play-off.

  • 2015 este anul în care FCSB a câștigat ultima dată titlul
  • 1 punct avans au roș-albaștrii în fruntea clasamentului

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT