Sport

Gigi Becali exultă după victoria cu Farul: “Nici Real Madrid nu ne bătea la cum am jucat! Putem lua titlul!”. Ce spune de arbitraj. Exclusiv

Gigi Becali a exultat după victoria cu Farul Constanţa spunând că nimeni nu putea să învingă FCSB la modul în care a jucat. Patronul FCSB a comentat şi arbitrajul controversat al lui Rusandu.
15.03.2022 | 12:15
Gigi Becali exulta dupa victoria cu Farul Nici Real Madrid nu ne batea la cum am jucat Putem lua titlul Ce spune de arbitraj Exclusiv
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanţa şi rămâne în cursa pentru titlu. “Roş-albaştrii” au marcat prin Edjouma şi Tavi Popescu, menţinând diferenţa de 7 puncte faţă de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali exultă după victoria cu Farul: “Nici Real Madrid nu ne bătea la cum am jucat!”

Patronul Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre victoria cu Farul, fiind entuziasmat de evoluţia roş-albaştrilor, spunând că echipa are şanse reale la titlu: dacă va continua aşa:

ADVERTISEMENT

“Nu putea nici Real Madrid să ne bată aseară. Degeaba e Hagi supărat. Nu putea nimeni să ne stea în cale. Nu ne putea nimeni opri aseară. A fost fără istoric.

Dacă jucăm aşa, ce am jucat aseară, o să fim campioni. O să batem tot. Repet, dacă jucăm aşa cum am făcut-o aseară. Nu ne poate sta nimeni în cale. Repede, în viteză, dăruire, pressing, pase dintr-una. E năucitor”, a declarat patronul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“S-au motivat ei singuri şi şi-au spus că este ultima şansă să facă ceva”

Chestionat cu privire la atitudinea schimbată a jucătorilor săi, Gigi Becali a spus că şi-au revenit toţi jucătorii după accidentări şi şi-au dat seama că e ultima şansă de a mai câştiga campionatul:

“Probabil şi-au revenit toţi din accidentări. Şi-au dat ei seama că este ceasul al doisprezecelea. S-au motivat ei singuri şi şi-au spus că este ultima şansă să facă ceva. Eu sper să o ţină tot aşa pentru că nu ne va sta nimeni în cale”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre arbitraj: “Dacă dădea penalty la faza aia mai rău îi băteam”

Arbitrajul lui Lucian Rusandu a fost unul controversat. Gică Hagi a fost foarte supărat pe arbitraj şi a spus că o ţară întreagă a văzut cum echipa sa a fost dezavantajată, FCSB fiind iertată de un penalty clar:

“Da, eu ştiu că sunt supăraţi, că Gică e supărat. Dar vă spun ceva. Dacă dădea penalty la faza aia mai rău îi băteam. Nu aveau nicio şansă nici dacă ne dădeau gol din penalty”, a fost reacţia lui Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă în etapa viitoare pe terenul celor de la FC Argeş. Echipa lui Gigi Becali are şansa unei noi revanţe după ce echipa antrenată de Andrei Prepeliţă a învins FCSB în finalul sezonului regulat.

  • 11 şuturi pe poartă a avut FCSB cu Farul
  • 7 puncte avans are CFR Cluj în fruntea clasamentului

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT