Sport

Gigi Becali şi-a făcut praf patru jucători însă anunţă hegemonia FCSB-ului: “La anul, pe vremea asta, în optimile Champions League!”

Gigi Becali a făcut praf patru jucători de la FCSB după remiza cu FC U Craiova. Patronul roş-albaştrilor are însă un obiectiv măreţ pentru acest sezon: titlul şi calificarea în Champions League.
06.02.2022 | 23:05
Gigi Becali sia facut praf patru jucatori insa anunta hegemonia FCSBului La anul pe vremea asta in optimile Champions League
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut reacţii mixte după remiza dintre FCSB şi FC U Craiova, încheiat 2-2. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf patru jucători, însă susţine că nu a fost supărat pe jocul echipei, care l-a satisfăcut.

În schimb, Răzvan Oaidă, Adrian Şut, Valentin Creţu şi Andrei Vlad nu au scăpat de furia patronului, care a spus că l-a şi sunat pe managerul sportiv Mihai Stoica, pentru a căuta un nou fundaş dreapta.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi-a făcut praf patru jucători: “Chiar am vorbit cu Meme Stoica. Trebuie să găsim un fundaş dreapta”

Apoi, Gigi Becali a schimbat placa şi a spus că această echipă nu doar că va lua titlul, ci va prinde şi primăvara din Champions League, anul viitor:

“La faza cu Keşeru e fault în atac. Nu e filozofie. L-a călcat Keşeru şi e fault în atac. Dar vreau să vorbesc de 4-5 cartonaşe galbene pe care nu le-a dat. La Dumiter este 11 metri clar. Îi rupe piciorul, nu că e contact. Kovacs este aproape. Îi dă la gioale. 

ADVERTISEMENT

Eram nemulţumit pentru că nu juca echipa. Creţu iar ne-a curăţat, chiar am vorbit cu Meme Stoica. Trebuie să găsim un fundaş dreapta. Oaidă face un fault pe care nu trebuie să îl facă. O să vină şi Edjouma şi o să fim bine acolo. E mai bun decât Oaidă şi Şut.

“Oaidă, pentru ce să faci fault acolo, la golul doi? Joci doar în spate”

Şi cu Şut. Cum să iei doi contra patru. Cu Oaidă, pentru ce să faci fault acolo, la golul doi? Joci doar în spate. Adrian Şut revine după COVID, o să vedem. După 5-6 luni îţi revii după coronavirus, să fii 100%.

ADVERTISEMENT

Nu te joci cu COVID. Ne-am dat două goluri. Autogol Vlad şi Creţu. Au fost două autogoluri. Vlad este portar valoros. El are momente în care i se fură memoria. Nu ştiu, atenţia. Era cu capul în nori. În mintea lui nu se gândea că o să tragă pe poartă.

“N-ai văzut ce schimbări a făcut Pintilii? Ce haotic a făcut”

N-am avut antrenor pe bancă. Dacă nu avem pe bancă antrenor, bate Keşeru cu piciorul stâng pe stânga. N-ai văzut ce schimbări a făcut Pintilii? Ce haotic a făcut. Cum să pui trei atacanţi cu număr “9” în teren. Pe Pintilii îl penalizez.

ADVERTISEMENT

Dar nu pot să fiu supărat. Echipa a jucat. Nu sunt de acord cu Ilie Dumitrescu. Voi vreţi de la Tavi Popescu să dea gol, pasă de gol şi toată lumea să îi dea mingea lui. Când a venit mingea la el, a făcut ce trebuia. Cum adică nu e în joc? Ba da, e în joc. 

“La anul, pe vremea asta, optimi de Champions League”

A dat trei pase de gol azi. Eu nu îl vând, nu cred că s-a interesat nimeni de el. Această echipă care se formează acum este o echipă de Liga Campionilor în optimi. Lui Florin Tănase nu îi mai stă mintea la plecare şi va juca fotbal.

Eu zic că luăm titlul. La anul, pe vremea asta, optimi de Champions League. Se rezolvă problema noastră cu Edjouma. Va lumina jocul şi va da o siguranţă echipei. Nu aveam acea mare siguranţă. Este un haotism. Are dreptate Gabi Balint”, a spus Gigi Becali la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgovişte: 1,45 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT