Fotbal intern

Război CFR-FCSB! Reacţia lui Becali: “Da, l-am sunat pe Dan Petrescu”

20.04.2018 | 10:10
Război CFR-FCSB! Reacţia lui Becali:
Gigi Becali şi Dan Petrescu

CFR Cluj cere depunctarea echipei FCSB cu 3 puncte din cauza declaraţiilor xenofobe făcute de oficialii roş-albaştrilor înainte de meciul direct. A doua acuzaţie la adresa Stelei este mult mai gravă. Oficialii ardenilor îl acuză pe Gigi Becali că l-a contactat pe Dan Petrescu înainte de meci.

Gigi Becali a răspuns acuzaţiilor în FANATIK.RO având o reacţie furibundă după acuze şi recunoaşte că l-a sunat pe Dan Petrescu înaintea meciului direct, încheiat 1-1:

Gigi Becali: “Da, l-am sunat pe Dan Petrescu înainte de meci”

“Să facă ce vor cei de la CFR. Să ne depuncteze. Nu mă mai interesează. Ce am făcut să ne depuncteze? Ei spun că l-am contactat pe Dan Petrescu. Da, l-am sunat pe Dan Petrescu înainte de meci ca să îi spun că e război şi că după meci suntem prieteni. Ce, l-am sunat să îi dau bani?

Şi ce e ruşinos să spui că sunt unguri? E o ruşine asta? Nu mă mai interesează. Să facă ce vor. Treaba lor”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO. 

Gigi Becali a fost un mare susţinător al lui Ionuţ Lupescu la preşedinţia FRF, în timp ce ardelenii au ales tabăra câştigătoare votând cu Răzvan Burleanu. Aceste alegeri ar putea să îl coste scump pe patronul Stelei (VEZI DETALII AICI)

Patronul FCSB a declarat ulterior pentru un post tv că vor fi 3 milioane de români în stradă dacă echipa va fi depunctată:

Te aştepţi la orice de la ei. Periculos e că oamenii ăştia gândesc aşa ceva. Nu poate să aibă finalitate, nu a existat vreodată în Europa sau în lume ca o echipă să fie depunctată pentru o opinie, pentru o declaraţie; am spus doar că în anul centenarului trebuie să mă lupt ca să nu câştige ungurii titlul.

E o jignire că am spus că-s unguri? Le e ruşine că sunt unguri? Ce demnitate am atins? Nu poţi să pui în regulament lucruri care încalcă legea, punctele se pot lua doar pe teren.

Invocă faptul că l-am contactat pe Dan Petrescu înaintea meciului ca să cumpăr meciul. Bine, dacă nu mai avem voie să vorbim cu lumea… Nu se va permite aşa ceva, în primul rând la TAS, e un joc periculos pe care îl fac ei acum. Dacă se întâmplă aşa ceva, o să vezi 3 milioane de români în stradă. Nu vreau să se interpreteze ca instigare, dar aşa va fi”, a declarat Becali la un post tv de sport. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri