Fotbal intern

Gigi Becali, reacție incredibilă în plină pandemie: „Ce atâta monavirus? Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”

11.05.2020 | 13:17
Gigi Becali reactie incredibila in plina pandemie Ce atata monavirus Cine moare moare Cine traieste la munca si la fotbal
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut o reacție controversată despre coronavirus și a explicat că lumea trebuie să trăiască luptând cu virusul, fără să se mai autoizoleze, mai ales în privința echipelor de fotbal din România.

Reacția incredibilă a lui Gigi Becali în plină pandemie

Gigi Becali îndeamnă cluburile de fotbal la luptă împotriva coronavirusului și crede că jucătorii din Casa Pariurilor Liga 1 nu ar trebui să intre în carantină, ci ar trebui să revină cât mai repede la antrenamente pentru a se putea relua campionatul:

ADVERTISEMENT

„Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, «monavirus»! Gata, am terminat cu el. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere!

Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

ADVERTISEMENT

„Nu țin cont de distanțarea socială!”

Gigi Becali a continuat și a explicat că nu ține cont de distanțarea socială impusă de autoritățile competente: „Vom trăi cu virusul! Gata. Cine-l are stă acasă, cine nu are să se ducă la muncă, să joace fotbal. Ce teamă să-mi fie? De un virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc.

Cum să-mi fie frică? Nu e chiar așa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal.

ADVERTISEMENT

Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici”.

„Ce să facem? Facem noi acum corona…. Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială.

Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT