Fotbal intern

Gigi Becali, reacție incredibilă la adresa lui Dan Petrescu. “N-am văzut în viața mea așa ceva!”

15.08.2019 | 08:32
Gigi Becali reactie incredibila la adresa lui Dan Petrescu Nam vazut in viata mea asa ceva

Gigi Becali a vorbit despre meciul câștigat de CFR Cluj pe terenul celor de la Celtic Glasgow, scor 4-3 (scor general 5-4), în turul 3 preliminar al Champions League, iar patronul FCSB-ului a avut o reacție incredibilă la adresa antrenorului Dan Petrescu. Latifundiarul din Pipera susține că nu va mai comenta în fața fostului internațional român și a explicat de ce.

Gigi Becali, reacție incredibilă la adresa lui Dan Petrescu

Înaintea dublei dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, Gigi Becali declara că ardelenii nu au nicio șansă în fața formației din Scoția și a recunoscut că nu își dorește ca gruparea din Gruia să aibă succes în cupele europene. După ce CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Champions League și și-a asigurat un loc în grupele Europa League în cazul în care va fi eliminată de Slavia Praga, Gigi Becali și-a schimbat atitudinea și a revenit la sentimente mai bune față de Dan Petrescu.

„Mă înclin în faţa lui Dan Petrescu! Jos pălăria! Poate să zică orice la ce a făcut din jucătorii aceia. Nu mai suflu o vorbă în faţa lui. A făcut din jucători nişte băieţi adevăraţi războinici! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva“, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Dan Petrescu în meciul CFR Cluj - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu în meciul CFR Cluj – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj, la un pas de grupele Champions League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Champions League după ce în turul 3 preliminar a terminat la egalitate pe teren propriu cu Celtic Glasgow, scor 1-1, iar pe “Celtic Park” s-a impus cu scorul de 4-3. Formația antrenată de Dan Petrescu se va duela cu Slavia Praga în play-off-ul UCL. Partida tur va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca, pe 20 august, iar returul se joacă la Praga, pe 28 august.

De partea cealaltă, FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, încearcă calificarea în play-off-ul Europa League. Formația roș-albastră a remizat pe teren propriu cu Mlada Boleslav, scor 0-0, iar azi va juca în Cehia, de la ora 20.00, pentru a trece de turul 3 preliminar al Europa League și pentru a se duela cu Vitoria Guimaraes în play-off, formație care a câștigat în fața celor de la FK Ventspils cu scorul general de 9-0.

Tags: