Fotbal intern

Gigi Becali, reacţie la preţul lui Tănase anunţat de Giovanni în Fanatik: „Întrebați-l pe el, nu pe mine”

26.02.2021 | 19:33
Gigi Becali reactie la pretul lui Tanase anuntat de Giovanni in Fanatik Intrebatil pe el nu pe mine
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reacționat după ce Giovanni a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK prețul de transfer al lui Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului.

Patronul FCSB-ului a spus că nu se gândește la transferuri în acest moment și mai ales nu în cazul lui Florin Tănase, dar a direcționat ironic toate întrebările privind viitoarele transferuri de la formația „roș-albastră” către vărul său.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase se află la cel mai bun sezon din cariera sa, iar după plecarea lui Dennis Man la Parma, pare să fie principalul candidat pentru titlul de golgheter din Liga 1.

Reacția lui Gigi Becali după ce Giovanni a anunțat prețul lui Tănase pentru Fanatik

Gigi Becali nu se gândește la noi plecări de la FCSB, ci așteaptă vara. Chiar dacă sunt câteva oferte bune pentru jucătorii săi, patronul FCSB-ului nu se gândește la transferuri.

ADVERTISEMENT

„Giovanni face și prețurile la jucătorii mei, întrebați-l pe el. Ăla 7-8 milioane, ăla 3 milioane, întrebați-l pe el, dacă știe el mai bine… El știe bine, întrebați-l pe el!

Nu poate să aibă Tănase preț la ora asta, când nu sunt transferuri. Giovanni știe, întrebați-l pe el. Dacă ascultați ce zice Giovanni, întrebați-l pe el, nu pe mine”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani este vârsta lui Florin Tănase

Florin Tănase, dorit în America

În declarațiile oferite de Giovanni Becali pentru FANATIK, acesta susține că Florin Tănase este dorit de o formație din America: „Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase.

Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord”.

ADVERTISEMENT

„Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite”, a mai spus Giovanni Becali.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT