Sport

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Tavi Popescu la echipa națională: “Ieșeam să țip dacă îl lua”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, nu s-a supărat că Edi Iordănescu nu l-a chemat la națională pe Octavian Popescu, după evoluțiile șterse din SuperLiga
18.09.2022 | 11:20
Gigi Becali reactie surprinzatoare dupa ce Edi Iordanescu nu la convocat pe Tavi Popescu la echipa nationala Ieseam sa tip daca il lua
Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate cei patru jucători de la FCSB convocați la națională de Edi Iordănescu, în timp ce Octavian Popescu a fost lăsat acasă.

Gigi Becali îl felicită pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe Tavi Popescu: „Jucase ceva? Nimic!”

Edi Iordănescu îi va convoca de la FCSB pe Ștefan Târnovanu, Florinel Coman, Andrei Cordea și Darius Olaru, în timp ce Tavi Popescu va fi lăsat acasă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Becali consideră că selecționerul a luat o decizie inspirată: „Edi Iordănescu a procedat corect, iar eu nu am de ce să ies și să țip. Nu merita Tavi la națională, iar copilul cred că a primit o lecție și va învăța din ea”.

Ba mai mult, Becali spune că ar fi protestat în cazul în care Tavi ar fi fost chemat la lot: „Dar știți ceva: dacă printr-o minune Edi îl lua la națională tot ieșeam să țip. De ce? Pe ce bază îl lua la lot? Jucase ceva? Nimic!”

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB e convins însă că „perla” sa va reveni în scurt timp la naționala României: „Edi a procedat corect și o să vedeți că după ce Tavi Popescu își va reveni, Edi îl va chema din nou la lot”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Becali a făcut scandal după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Tavi Popescu la națională: „Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singur el”

Gigi Becali l-a atacat în FANATIK la finalul lunii martie pe Edi Iordănescu, după ce Octavian Popescu a fost lăsat pe bancă de selecționer: „Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona.

ADVERTISEMENT

N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu. Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”. 

ADVERTISEMENT

Discursul lui Gigi Becali surprinde, mai ales că în urmă cu câteva luni îl punea la zid pe selecționer că nu l-a convocat pe Octavian Popescu: „Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că Edi nu știe fotbal sau are mintea întunecată. Să mă ierte Hagi, dar Tavi o să-l depășească. Ce să vorbim despre Dobrin sau Balaci? Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc”.

ADVERTISEMENT