Fotbal intern

Gigi Becali, reacție violentă după arbitrajul de la CFR Cluj – Dinamo: ”L-au trimis pe Bîrsan că e kamikaze”

06.04.2021 | 13:35
Gigi Becali reactie violenta dupa arbitrajul de la CFR Cluj  Dinamo Lau trimis pe Birsan ca e kamikaze
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a avut o reacție violentă după arbitrajul de la meciul CFR Cluj - Dinamo și consideră că centralul Marcel Bîrsan a fost trimis cu temă la întâlnirea de luni seară
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a avut o reacție violentă după arbitrajul de la meciul CFR Cluj – Dinamo și consideră că centralul Marcel Bîrsan a fost trimis cu temă la întâlnirea de luni seară.

Campioana en-titre  s-a impus greu cu 1-0, în ciuda faptului că bucureștenii au jucat în dubla inferioritate încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Marcel  Bîrsan l-a eliminat ușor pe Paul Anton, după ce mijlocașul dinamovist a făcut un fault la centrul terenului. Câteva minute mai târziu, Florin Bejan a fost și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Arbitrajul de la CFR Cluj – Dinamo l-a nemulțumit pe Gigi Becali

”I-am zis lui Mihai Stoica că l-a dat afară la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben. I-am zis că nu mă mai uit. Dacă nu dau gol, bagă Bîrsan mingea în poartă”, a declarat Gigi Becali despre arbitrajul lui Marcel Bîrsan de la partida CFR Cluj – Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri”, a mai spus patronul de la FCSB pentru as.ro.

”E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis că e kamikaze”, a continuat Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că CFR Cluj este avantajată de arbitri

”Ce jocuri? O să fie toată lumea pentru CFR. Corupție nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia șpagă. Nu mai există corupție în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcție. O să vedem ce o să facă, acum, cu Craiova”, a afirmat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

”Pe Craiova, pe Steaua, nu poți să-i furi așa, ați văzut ce le-a făcut celor de la Dinamo. Cu noi nu o să poată să facă așa. Și la noi, am avut penalty la Tavi Popescu, penalty clar, nu l-a dat”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație oferită pentru FANATIK, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu l-a criticat foarte dur pe Marcel Bîrsan și a spus că eliminările celor doi jucători de la Dinamo au fost decizii greșite. El consideră că centralul pur și simplu nu înțelege fotbalul, în ciuda faptului că are ecuson FIFA.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,15 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT