Sport

Gigi Becali, reacție virală la săgețile lui Edjouma spre Palat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: ”Dă gol de frică!” Video

Malcom Edjouma l-a atacat pe Gigi Becali după ce a marcat în meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1, dar răspunsul a venit imediat din partea finanțatorului.
20.03.2023 | 17:07
Gigi Becali reactie virala la sagetile lui Edjouma spre Palat dupa FCSB  Universitatea Craiova 11 Da gol de frica Video
Malcom Edjouma l-a atacat pe Gigi Becali după ce a marcat în meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1, dar răspunsul a venit imediat din partea finanțatorului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La finalul derby-ului de pe Arena Națională, fotbalistul a răbufnit la adresa patronului și a dezvăluit că trebuie să marcheze în prima repriză a fiecărei partide pentru a nu fi schimbat la pauză.

Răspunsul lui Gigi Becali la atacul lui Edjouma după golul din FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Așa cum era de așteptat, Gigi Becali nu i-a rămas dator lui Malcom Edjouma după săgețile trimise de acesta la finalul întâlnirii FCSB – Universitatea Craiova 1-1 și a transmis faptul că acestea marchează de frică să nu fie schimbat.

ADVERTISEMENT

”Edjouma de aia l-am luat, ca să dea goluri. Aşa e cum a spus el, trebuie să dea goluri ca să nu fie schimbat (râde). Dă gol de frică. De frică trebuie să dea gol că altfel imediat…”, a declarat Becali.

VEZI VIDEO MAI JOS

Malcom Edjouma este unul dintre principalele produse de export ale lui Gigi Becali de la FCSB. Mijlocașul francez a ajuns la 9 goluri marcate în acest sezon, după reușita din derby-ul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În nu mai puțin de cinci meciuri în care francezul a marcat, ”roș-albaștrii” au reușit să câștige. La acestea se adaugă două excepții: ultimele două meciuri împotriva Universității Craiova. Ambele s-au încheiat la egalitate, 1-1, iar Edjouma a fost marcatorul FCSB.

Țicleanu îl vrea pe Edjouma la echipa națională

În cadrul edției speciale a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul mare fotbalist Aurel Țicleanu, actualmente vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, crede că naturalizarea lui Malcom Edjouma ar fi o variantă excelentă pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

”Nu avem profilul ăsta de jucător la naționala României. Cu fizicul lui, cu raza mare de acțiune, pentru că aleargă, este peste tot, și cu aparițiile lui surprinzătoare la finalizare ar fi de mare folos. Fără să jignesc pe nimeni, este peste mulți jucători de acolo (n.r. – de la lot)”, a spus Țicleanu.

Leo Strizu este fascinat și el de Malcom Edjouma. Fostul antrenor cu licență PRO al vicecampioanei a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI replica mijlocașului francez pentru Gigi Becali de la finalul partidei de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Deși a precizat că Gigi Becali este un om cu care se poate discuta, Strizu crede că înlăturarea lui Edjouma din echipa de start a FCSB-ului ar fi o mare greșeală. Totodată, fostul antrenor al ”roș-albaștrilor” consideră că strategia aplicată de finanțator la club poate să scadă randamentul fotbaliștilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT