Sport

Gigi Becali, reacție virulentă după ce Vasile Dîncu a motivat de ce FCSB nu a fost primită pe stadionul Steaua. ”Îl credeam băiat deștept”

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a luat foc după ce a aflat motivul enunțat de ministrul Apărării Vasile Dîncu vis-a-vis de ”interdicția” vicecampioanei de a juca pe stadionul Steaua.
26.05.2022 | 15:34
Gigi Becali reactie virulenta dupa ce Vasile Dincu a motivat de ce FCSB nu a fost primita pe stadionul Steaua Il credeam baiat destept
Gigi Becali continuă războiul cu Vasile Dîncu și CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă conflictul de la distanță cu ministrul Apărării Vasile Dîncu, după ce demnitarul a detaliat procedura pe care cei de la FCSB trebuiau să o urmeze pentru a obține acordul CSA Steaua pentru a juca pe arena din Ghencea.

Gigi Becali îl contrazice pe Vasile Dîncu

Încercările oficialilor de la FCSB de a obține acordul conducerii CSA Steaua pentru a-și disputa meciurile de pe teren propriu pe noul stadion Steaua au fost de fiecare dată sortite eșecului.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali s-a dezlănțuit la adresa conducătorilor clubului Armatei. De furia omului de afaceri nu a scăpat nici ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Demnitarul a explicat procedura pe care oficialii clubului lui Becali ar fi trebuit să o urmeze pentru a obține acordul Ministerului Apărării Naționale să închirieze stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT

Explicațiile ministrului nu l-au convins pe Gigi Becali. Dimpotrivă, au declanșat un nou acces de furie a latifundiarului care a își apără în continuare cauza și i-a transmis lui Dîncu că nu are dreptul să împiedice echipa FCSB să joace pe arena din Complexul Sportiv Ghencea.

”Eu îl credeam băiat deștept pe Dîncu, dar la faza asta cu hotărârea de Guvern o greșește rău de tot. Hotărârea aia de Guvern de care spune el se dă pentru licitație – închiriere, nu pentru a îmi da mie dreptul să jucăm acolo. Ei nu trebuie să facă nicio licitație pentru mine. Eu le plătesc, iar de banii ăia ei se pot folosi cum știu ei mai bine”, a ripostat Becali, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se va adresa Parlamentului

Patronul vicecampioanei și-a continuat tirada la adresa ministrului Vasile Dîncu și a ministerului pe care îl conduce și este decis să se adreseze Parlamentului pentru a obține dreptul echipei FCSB de a juca pe stadionul Steaua.

”Cât vor să mai meargă cu gaura la bugetul statului? Păi, tot noi să le plătim salarii? Ei nu vor ca stadionul ăla să producă? Pentru ce a fost făcut?

ADVERTISEMENT

Sau își pun și ăștia ambiția cu mine așa cum și-o puneau și ăia cu Mititelu la Craiova pe “Oblemenco”? Uite că până la urmă Mititelu a intrat, iar Dîncu trebuie să înțeleagă că și eu am dreptul dacă plătesc să joc în Ghencea.

Eu o să trimit hârtie la Parlament, iar dacă vorbesc în presă o fac, deoarece oamenii trebuie să fie informați despre demersurile noastre”, a adăugat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT