Fotbal intern

Gigi Becali, reacţie vulcanică la adresa DNA: “Să-mi lase familia în pace”

14.06.2020 | 00:41
Gigi Becali reactie vulcanica la adresa DNA Sami lase familia in pace
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a fost prezent joi, 11 iunie, în fața instanței, în privința procesului pe care îl are cu Adrian Mititelu, din cauza transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Gigi Becali, reacție nervoasă la adresa procurorilor

Gigi Becali a reacționat nervos la adresa procurorilor, despre care spune că fac un abuz în cazul lui. În același proces mai este citat și Valeriu Argăseală, oficialul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Repet procurorilor și domnului Bologa (n.red. – procuror-șef al DNA), dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor. Oamenii țin în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal.

Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei.

ADVERTISEMENT

Gata! Acuma nu mai merge, am înțeles că procurorii le dau peste nas judecătorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere.

Cum să începi tu altă anchetă, dacă… a dat judecătorul. Vreau să le transmis procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”, a spus Gigi Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

Mihai Costea a fost transferat în 2011 la FCSB de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 1.400.000 de euro, cedând oltenilor 40% dintr-un viitor transfer al atacantului.

Procesul dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu continuă

Procesul dintre Gigi Becali și Adrian Mititelu în privința transferului lui Mihai Costea la FCSB continuă, iar conform prosport.ro finanțatorul vicecampioanei României va fi adus cu mandat în fața instanței.

ADVERTISEMENT

„Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i)

 Tip soluție: Amână cauza

Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali”, a transmis instanța.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,22 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT