Fotbal intern

Gigi Becali recunoaște că se teme de Victor Pițurcă. “Nu poți să-l compari cu Mangia sau Papură. Omul a demonstrat!”

15.09.2019 | 09:34
Gigi Becali recunoaste ca se teme de Victor Piturca Nu poti sal compari cu Mangia sau Papura Omul a demonstrat

FCSB va juca pe stadionul “Ion Oblemenco”, azi, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, cu Universitatea Craiova, iar Gigi Becali recunoaște că se teme de Victor Pițurcă. Latifundiarul din Pipera are emoții înaintea partidei din Bănie și a explicat de ce.

Gigi Becali recunoaște că se teme de Victor Pițurcă

Afaceristul care finanțează FCSB-ul susține că Victor Pițurcă este unul dintre cei mai buni antrenori români și că este depășit în top doar de Gică Hagi. Mai mult, Gigi Becali este de părere că fostul selecționer al echipei naționale a României nu poate fi comparat cu Devis Mangia sau Corneliu Papură, deoarece este mult peste cei doi.

“Mergem la Craiova și eu zic atât: ‘Doamne, cine e mai bun să câștige!’ Nu poți să îl compari pe Pițurcă cu antrenorii care sunt acum în România. Pițurcă e mult mai mare decât ei, fără să îi jignesc pe alții. Bine, Hagi e numărul 1. Asta e valoarea, Hagi, Pițurcă și Petrescu. Nu poți să îl compari cu italianul Mangia și cu Papură pe Pițurcă. Omul a demonstrat cu calificări, dacă îl contești vine și îți dă cu calificarea în cap și taci din gură. Aici, la fotbal, nu este cu vrăjeală”, a declarat Gigi Becali.

Victor Pițurcă urmărind antrenamentul susținut de jucătorii de la Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco. Sursă foto: sportpictures.eu
Victor Pițurcă urmărind antrenamentul susținut de jucătorii de la Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco. Sursă foto: sportpictures.eu

Victor Pițurcă debutează pe banca oltenilor la meciul cu FCSB

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB va fi primul pentru Victor Pițurcă pe banca formației din Bănie. Partida se va juca în fața unui stadion plin, după ce organizatorii au vândut toate biletele puse la dispoziție pentru derby-ul din etapa a 9-a. Mai mult, suporterii echipei roș-albastre au solicitat și ei 250 de bilete și vor fi prezenți pe stadionul Ion Oblemenco.

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă azi, ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.