Gigi Becali a refuzat trei jucători. Penedo ar fi fost marea lovitură!

EXCLUSIV FANATIK
Eduard Nicolae Popa    Cristi Coste   
în FCSB
05/02/2019, 16:25
Gigi Becali a refuzat trei jucători. Penedo ar fi fost marea lovitură! GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Gigi Becali l-a refuzat pe Jaime Penedo. Nu l-a vrut la FCSB

Gigi Becali a fost extrem de nervos după ce FCSB a terminat la egalitate cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în primul meci din 2019 și a anunțat că va căuta întăriri pentru compartimentul defensiv. Patronul roș-albaștrilor a încercat să aducă noi jucători pentru postul de fundaș central, dar și pentru a-i lua locul lui Cristi Bălgrădean. Astfel, FANATIK a aflat că finanțatorului FCSB i-au fost propuși mai mulți jucători pe care îi cunoaște, printre care s-a numărat și fostul căpitan al lui Dinamo, portarul Jaime Penedo.

Penedo este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo și este liber de contract. El s-a gândit chiar la retragere după despărțirea de „câinii roșii”. Panamezul a jucat în ultimii doi ani și jumătate în Ștefan cel Mare, după ce a ajuns la Dinamo în vara lui 2016. FANATIK a aflat însă că fostul portar al lui Los Angeles Galaxy a fost refuzat de către Gigi Becali. Asta chiar dacă patronul FCSB a anunțat că îi caută un înlocuitor lui „Pufi” Bălgrădean, după gafa comisă în partida cu Dunărea: „Cică Bălgrădean cel mai bun portar, când ne-a fost lumea mai draga ne-a curățat. Un portar și doi fundași centrali, asta trebuie să luăm noi! Repede, repede, urgent că nu avem cu cine să jucăm. Până atunci o să apere Vlad și gata. Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă, păi ce, ai autism? Însamnă că te gândești la cai verzi pe pereți”, a tunat zilele trecute patronul FCSB.

Gigi Becali a refuzat trei jucători: Jaime Penedo și doi fundași centrali

FANATIK a aflat că nu doar Jaime Penedo i-a fost propus lui Gigi Becali, ci și doi dintre foștii jucători ai FCSB care ar fi putut acoperi „găurile” din apărarea roș-albaștrilor. Cei doi fotbaliști sunt fundașii Paul Papp și Ionuț Larie.

Paul Papp se află în prezent sub contract cu echipa turcă de primă divizie Sivasspor. Fostul internațional român a ajuns la FCSB în vara anului 2014, sub formă de împrumut de la Chievo Verona și a fost cumpărat definitiv de Gigi Becali în iarna aceluiași sezon. A mai rezistat însă o singură stagiune la roș-albaștri. În cele două sezoane în tricoul FCSB, Paul Papp a câștigat tripla în sezonul 2014/2015, titlu, Cupa României și Cupa Ligii. El s-a despărțit însă de FCSB, când Gigi Becali s-a săturat de forma slabă a fotbalistului.

Paul Papp a jucat doi ani la FCSB

Celălalt jucător refuzat de Gigi Becali, Ionuț Larie, a fost component al FCSB în sezonul precedent. El a rezistat însă numai un sezon în tricoul vicecampioanei și a ajuns în vara lui 2018 la trupa Tobol Kostanay din Kazahstan. În prezent, Ionuț Larie este liber de contract.

Închide ×