Sport

Gigi Becali refuză oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu: „Vreau 50!”

Gigi Becali a recunoscut că a refuzat oferta de 13.000.000 de euro pentru Octavian Popescu, spunând că își dorește 50.000.000 de euro pentru a-l vinde pe puști.
09.06.2021 | 22:12
Gigi Becali refuza oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu Vreau 50
ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că Octavian Popescu va crește enorm în următorii ani și consideră că ar fi bine pentru el să mai joace încă doi ani în campionatul României.

Patronul FCSB-ului susține că Tavi Popescu are mai multe oferte din Serie A, iar cluburi printre care și Juventus sunt interesate de el și îl monitorizează.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a recunoscut că a refuzat 13.000.000 de euro pentru Octavian Popescu din Serie A, dar speră să îl vândă pe 50.000.000 de euro în viitor:

„Octavian Popescu e un jucător pe care poți să iei 50 de milioane de euro, dacă el la 18 ani joacă titular și nu îi ia nimeni locul, el poate să ajungă să valoreze și 100 de milioane de euro, de ce să dau pe cineva cu 13 milioane de euro, pe care pot să iau mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Aici vezi, e palpabil, dacă iei sumele… voi spuneți că nu poate vinde în România, dar nu a avut România marfă să vândă pe mulți bani, cum a fost cu Man, pe care l-am dat pe 12 milioane de euro”.

„Eu zic că echipa asta va fi imbatabilă în acest sezon, eu așa zic, că Man, Moruțan au mai crescut. Anul trecut au fost accidentări, au fost și cu un an mai tineri… o să vedem dacă pot să fac.

ADVERTISEMENT

Asta era valoarea lui Man, până în 15 milioane de euro, la Tavi Popescu e altceva, el e geniu. E drept că fără muncă nu se poate nimic, dar la el e altceva, e geniu”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

„Mi-a spus Giovanni că sunt mulți care îl monitorizează!”

„Nu vreau eu 15 milioane de euro pe el, vreau 50 de milioane de euro pe el, ce să mai zic, plus 20%. Nu știu echipa, dar în Italia a fost ofera, dar parcă Juve… chiar nu mai știu.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus Giovanni că sunt mulți care îl monitorizează și că închidea un telefon îi suna altul. Am argumente jucătorul, cred în el și cred că-l pot vinde mult”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului a povestit că el l-a botezat pe Octavian Popescu, care a devenit creștin ortodox datorită lui Gigi Becali: „Se ocupă Dumnezeu dacă trebuie să iei bani, dacă Dumnezeu hotărăște că trebuie să iei 150 de milioane, îți dă.

Eu am creat super condiții la Berceni, eu l-am botezat pe Octavian Popescu. El nu era botezat, l-am botezat eu, l-am făcut eu, l-am făcut creștin ortodox”.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT