Gigi refuză un schimb cu Dinamo. "Doamne fereşte! Nu-l dau!"

Steaua, Dinamo, gigi becali, FCSB, harlem gnohere

Gigi Becali a recunoscut că este dispus să ofere 500.000 de euro pentru transferul lui Adam Nemec de la FC Dinamo Bucureşti şi susţine că i-a pregătit un contract atacantului, iar apoi va discuta cu oficialii din "Ştefan cel Mare". Mai mult, patronul Stelei susţine că nu se pune problema ca Harlem Gnohere să fie cedat în "Groapă" pentru a se finaliza transferul lui Nemec.

"Doamne fereşte! Ce legătură are Gnohere cu Nemec? Inventăm lucruri ca să avem ce discuta. Este exclusă varianta asta! Asta e strategia mea. Vreau să-l iau acum pentru ca să fiu sigur că o să-l am la echipă. În iarnă mai intervin şi alte echipe. Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Jucătorul trebuie să decidă. Mie mi se pare cam mult 500.000 de euro. Am făcut o ofertă pentru Nemec, i-am propus şi lui un contract, prin impresar", a spus Gigi Becali pentru Pro-X.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gigi Becali s-a răzgândit? "Nu vreau să-l dau pe Alibec!"

Denis Alibec nu a avut un start bun de sezon, iar Gigi Becali este dispus să accepte ca atacantul român să plece de la Steaua, dar doar în cazul unei oferte bune. Finanţatorul "roş-albaştrilor" susţine că nu este obligatoriu ca internaţionalul român să plece de la Steaua în iarnă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Au fost oferte pentru Alibec. Eu cred că el va avea oferte şi va pleca în iarnă. Nu e ceva sigur. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l ţin. Dacă va fi o ofertă bunp şi pentru noi, şi pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal? A fost discuţia cu Nemec, d-aia s-a ajuns la ce vorbim noi acum de Alibec", a încheiat Gigi Becali.

2 este poziţia pe care se află Steaua după primele 13 etape

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933