Gigi Becali, refuzat de jucătorii săi! Un fotbalist al FCSB n-a vrut să evolueze fundaş stânga! Ideile “creţe” ale patronului :)

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în FCSB
29/07/2019, 20:11
Gigi Becali, refuzat de jucătorii săi! Un fotbalist al FCSB n-a vrut să evolueze fundaş stânga! Ideile “creţe” ale patronului :) EXCLUSIV FANATIK
Gigi Becali a fost refuzat de un jucător al FCSB pe care a vrut să-l pună fundaş stânga

Postul de fundaş stânga creează din ce în ce mai multe probleme la FCSB. În lipsa unui fotbalist “de meserie” pentru acea parte a apărării, patronul şi antrenorul FCSB sunt nevoiţi să improvizeze, iar acest lucru îi lasă “mască” pe fotbalişti! Diogo Salomao a intrat pe această poziţie la partida cu Botoşani (şi aici e o poveste interesantă, pe care o puteţi citi mai jos), însă prima “ţintă” pentru reprofilare a fost alt jucător, care a refuzat să accepte ideile patronului la meciul cu Alashkert din Armenia!

Gigi Becali a decis ca Oaidă să joace fundaş stânga, fotbalistul nici n-a vrut să audă!

În lipsa lui Momcilovic, accidentat de aproape un an, şi a lui Alexandru Stan, jucător care a fost şi el indisponibil, Becali şi Bogdan Andone s-au gândit să improveizeze. “Am vrut să-l folosesc pe Vînâ acolo”, mărturisea Becali după 4-3 cu Hermannstadt în prima etapă a Ligii 1. Numai că fotbalistul adus de la Viitorul “s-a salvat” printr-o evoluţie excelentă pe postul de mijlocaş central-stânga. Mihai Bălaşa, cel care evoluase în respectiva partidă pe “poziţia problemă” a fost făcut praf de patron după meci, aşa că cel “sacrificat” a fost Mihai Roman, care a intrat în Cupele Europene pe acel post.

Lucian Filip a jucat fundaş stânga la Erevan după refuzul lui Răzvan Oaidă
Lucian Filip a jucat fundaş stânga la Erevan după refuzul lui Răzvan Oaidă

Numai că şi el s-a accidentat, la returul cu Milsami, aşa că la meciul cu Alashkert (după o nouă folosire a lui Bălaşa la meciul cu Sepsi), FANATIK a aflat că Becali a decis să facă o mutare care a surprins pe toată lumea din club: Răzvan Oaidă fundaş stânga! Bogdan Andone a încercat să-i explice fotbalistului de 21 de ani adus de la Botoşani, însă acesta nici n-a vrut să audă! Aşa că Lucian Filip a fost al treilea jucător folosit pe acest post în începutul de sezon la FCSB. Pentru că n-a vrut să fie titular în banda apărării, Oaidă a fost lăsat pe banca de rezerve şi a intrat în repriza secundă.

Salomao a fost şocat când a auzit că joacă pe acest post!

Al patrulea jucător care va fi folosit pe acest post e Diogo Salomao! Portughezul a intrat din primul minut la meciul din Liga 1 cu Botoşaniul, deşi legăturile sale cu acest post au fost inexistente, el find un fotbalist mult mai ofensiv, extremă de meserie. FANATIK a aflat că lui Salomao i s-a transmis duminică faptul că va intra pentru prima oară ca titular la FCSB în meciul cu Botoşaniul, dar pe postul de fundaş stânga. Iar portughezul adus de la Al Hazim a rămas cu gura căscată! Stafful FCSB l-a convins însă pe lusitan că e singura soluţie posibilă, iar acesta s-a conformat. Doar aproape un sfert de oră a durat experimentul cu Salomao fundaş stânga, accidentarea lui Man aducând mutări în angrenajul FCSB: Salomao a trecut mijlocaş dreapta, în locul lui Man, iar Bălaşa a jucat în banda stânga a defensivei.

3 posturi a jucat Salomao în carieră: extremă stânga, extremă dreapta şi mijlocaş central ofensiv

Închide ×