Fotbal intern

Gigi Becali, refuzat de jucătorii săi! Un fotbalist al FCSB n-a vrut să evolueze fundaş stânga! Ideile “creţe” ale patronului :)

29.07.2019 | 20:11
Gigi Becali refuzat de jucatorii sai Un fotbalist al FCSB na vrut sa evolueze fundas stanga Ideile crete ale patronului

Postul de fundaş stânga creează din ce în ce mai multe probleme la FCSB. În lipsa unui fotbalist “de meserie” pentru acea parte a apărării, patronul şi antrenorul FCSB sunt nevoiţi să improvizeze, iar acest lucru îi lasă “mască” pe fotbalişti! Diogo Salomao a intrat pe această poziţie la partida cu Botoşani (şi aici e o poveste interesantă, pe care o puteţi citi mai jos), însă prima “ţintă” pentru reprofilare a fost alt jucător, care a refuzat să accepte ideile patronului la meciul cu Alashkert din Armenia!

Gigi Becali a decis ca Oaidă să joace fundaş stânga, fotbalistul nici n-a vrut să audă!

În lipsa lui Momcilovic, accidentat de aproape un an, şi a lui Alexandru Stan, jucător care a fost şi el indisponibil, Becali şi Bogdan Andone s-au gândit să improveizeze. “Am vrut să-l folosesc pe Vînâ acolo”, mărturisea Becali după 4-3 cu Hermannstadt în prima etapă a Ligii 1. Numai că fotbalistul adus de la Viitorul “s-a salvat” printr-o evoluţie excelentă pe postul de mijlocaş central-stânga. Mihai Bălaşa, cel care evoluase în respectiva partidă pe “poziţia problemă” a fost făcut praf de patron după meci, aşa că cel “sacrificat” a fost Mihai Roman, care a intrat în Cupele Europene pe acel post.

Lucian Filip a jucat fundaş stânga la Erevan după refuzul lui Răzvan Oaidă
Lucian Filip a jucat fundaş stânga la Erevan după refuzul lui Răzvan Oaidă

Numai că şi el s-a accidentat, la returul cu Milsami, aşa că la meciul cu Alashkert (după o nouă folosire a lui Bălaşa la meciul cu Sepsi), FANATIK a aflat că Becali a decis să facă o mutare care a surprins pe toată lumea din club: Răzvan Oaidă fundaş stânga! Bogdan Andone a încercat să-i explice fotbalistului de 21 de ani adus de la Botoşani, însă acesta nici n-a vrut să audă! Aşa că Lucian Filip a fost al treilea jucător folosit pe acest post în începutul de sezon la FCSB. Pentru că n-a vrut să fie titular în banda apărării, Oaidă a fost lăsat pe banca de rezerve şi a intrat în repriza secundă.

Salomao a fost şocat când a auzit că joacă pe acest post!

Al patrulea jucător care va fi folosit pe acest post e Diogo Salomao! Portughezul a intrat din primul minut la meciul din Liga 1 cu Botoşaniul, deşi legăturile sale cu acest post au fost inexistente, el find un fotbalist mult mai ofensiv, extremă de meserie. FANATIK a aflat că lui Salomao i s-a transmis duminică faptul că va intra pentru prima oară ca titular la FCSB în meciul cu Botoşaniul, dar pe postul de fundaş stânga. Iar portughezul adus de la Al Hazim a rămas cu gura căscată! Stafful FCSB l-a convins însă pe lusitan că e singura soluţie posibilă, iar acesta s-a conformat. Doar aproape un sfert de oră a durat experimentul cu Salomao fundaş stânga, accidentarea lui Man aducând mutări în angrenajul FCSB: Salomao a trecut mijlocaş dreapta, în locul lui Man, iar Bălaşa a jucat în banda stânga a defensivei.

3 posturi a jucat Salomao în carieră: extremă stânga, extremă dreapta şi mijlocaş central ofensiv