Fotbal intern

Gigi Becali regretă că FCSB nu va avea suporteri la derby-ul cu CFR Cluj. Ce mesaj i-a transmis lui Klaus Iohannis

09.06.2020 | 18:14
Gigi Becali regreta ca FCSB nu va avea suporteri la derbyul cu CFR Cluj Ce mesaj ia transmis lui Klaus Iohannis
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, regretă că echipa sa nu va putea beneficia de aportul suporterilor la derby-ul din deplasare cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,60 este cota pentru ”sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali regretă că FCSB nu va avea suporteri la derby-ul cu CFR Cluj

Autoritățile din România au fist de acord cu reluarea meciurilor de fotbal, dar au decis ca acestea să se joace fără spectatori pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Gigi Becali regeretă această decizie și spune că și-ar fi dorit ca derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB să se joace cu suporteri în tribune, mai ales că că liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, începuse să readucă fanii la stadion.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că nu vom avea cu noi suporterii. Venise Mustață acasă și începuse să reorganizeze și galeria. Ați văzut și voi ce galerie am avut la meciul cu Dinamo de pe Național Arena”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

”Iohannis o să își dea sema că nu putem să îi mai ținem pe suporteri în case”

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” este convins că echipa lui Bogdan Vintilă ar fi beneficiat de aportul unei galerii mari și la meciul cu CFR Cluj de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

”Eu sper că Iohannis o să își dea sema că nu putem să îi mai ținem pe suporteri în case, la ei în fotoii, ca să se uite la meciuri. Fotbalul este făcut să se joace cu spectatori, nu doar cu telespectatori”, a menționat el.

Gigi Becali l-a sfătuit pe președintele Klaus Iohannis ca într-o primă fază să permită disputarea partidelor cu un număr limitat de spectatori și i-a transmis să ia această hotărâre cât mai repede.

ADVERTISEMENT

”Este clar că noi avem doar varianta victoriei, iar eu sunt convins că lui Dan Petrescu îi convine și un egal și nu o să ne atace. Dacă nu vom învinge la Cluj, atunci nu prea cred că o să mai putem emite mari pretenții la titlu”, a explicat Becali.

Iulian Cristea este out pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB care se va disputa duminică, 14 iunie, pe stadionul din Gruia. Bogdan Vintilă primește o lovitură la care se aștepta mai puțin cu câteva zile înainte de deplasarea la Cluj. Din informațiile FANATIK, jucătorul ar absenta aproape o lună de la pregătiri.

ADVERTISEMENT