Fotbal intern

Gigi Becali reia războiul cu CSA Steaua. A trimis 10 jucători de la echipa mare la FCSB 2! Video

31.10.2020 | 20:09
Gigi Becali reia razboiul cu CSA Steaua A trimis 10 jucatori de la echipa mare la FCSB 2 Video
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a trimis 10 jucători la echipa a doua pentru meciul cu Voluntari II, câștigat la pas de echipa lui Gigi Becali, cu scorul de 4-1 și e posibil ca această practică să nu fie întâmplătoare, ci menită să îi oprească pe cei de la CSA Steaua în drumul spre promovare.

FCSB II a avut meci azi în liga a treia cu echipa a doua a lui FC Voluntari, în etapa a opta a seriei a patra, iar echipa a doua a lui Gigi Becali a controlat meciul de la un cap la altul, cu un prim unsprezece din care au făcut parte jucători precum Soileidis, care a fost infectat cu coronavirus, Marius Briceag, Răzvan Oaidă revenit după o accidentare, sau Alexandru Buziuc.

ADVERTISEMENT

Acesta ar putea fi doar primul la care Gigi Becali va trimite un întreg lot în sprijinul echipei a doua, care este pe locul doi în clasament, la patru puncte de CSA Steaua, care a făcut doar 0-0 cu CS Tunari.

Gigi Becali ar putea încerca să o oprească pe CSA Steaua în drumul spre promovare și a trimis nu mai puțin de 10 jucători de la echipa mare

FCSB II a câștigat cu 4-1 sub ochii managerului general Mihai Stoica, într-un meci în care portarul Mihai Udrea, a marcat din poartă în poartă, de la peste 70 de metri de buturile advserarilor, după ce mingea a căzut pe linia de 16 metri a suprafeței de pedeapsă adverse, a căpătat o traiectorie ciudată și l-a depășit pe Mihai Cotolan.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Boom?

O postare distribuită de Razvan Mihai (@razvan.mihai33) pe

La meciul de la Voluntari au intrat pe teren și Aristides Soiledis, recent scăpat de coronavirus, sau Răzvan Oaidă, care a jucat și în meciul cu Hermmanstadt pentru prima oară după patru luni de zile. De la echipa mare au mai jucat: Gabi Enache, Alexandru Buziuc, Ștefan Cană, Marius Briceag, Cristi Dumitru, Adrian Șut, Dimciu Halep și Sorin Șerban.

Cu victoria de astăzi, FCSB 2 acumulează 18 puncte. Ocupă locul secund în seria 4 de Liga 3, la 4 lungimi de liderul CSA Steaua. „Militarii” au făcut astăzi primul pas greșit din acest sezon, 0-0 cu CS Tunari.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, la primul pas greșit în această ediție de campionat

CSA Steaua a reușit doar un 0-0 pe teren propriu cu CS Tunari, iar antrenorul Daniel Oprița a fost extrem de supărat după acest semi-eșec. Deși au înscris 18 goluri în șapte etape, CSA Steaua s-a chinuit pe o ploaie mocănească și a ratat extrem de multe ocazii. Rezultatul e cu atât mai suprinzător, cu cât echipa oaspete, CS Tunari, avea doar două victorii în acest sezon, dar e o specialistă meciurilor nule, după ce a ajuns la patru remize în campionat și alte trei înfrângeri.

Suporterii steliști au explodat pe internet și sunt extrem de nemulțumiți de jocul echipei, care a suferit în multe meciuri, inclusiv în Cupa României, unde a fost eliminată de Popești Leordeni. Suporterii sunt nemulțumiți de Daniel Oprița și consideră că echipa are un joc fără repere și care nu urmărește niciun fel de tactică.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, suporterii îl acuză pe antrenorul militarilor că nu lucrează la antrenamente: ,,Nu prindem nici locul doi dacă o ținem tot așa”, a scris supărat unul dintre fanii roș-albaștrilor, în timp ce altul a spus: ,,Trebuia să câștigăm lejer. Atâtea centrări într-un meci și nicio realizare. Trist!”. Unii suporteri chiar au amenințat conducerea și jucătorii: ,,Promovare sau teroare!”.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,44 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT