Fotbal intern

Gigi Becali, replică după atacul lui Mirel Rădoi: “Eu râd pentru că îl iubesc! El să îmi bage bani în buzunar”

24.06.2019 | 19:34
Gigi Becali replica dupa atacul lui Mirel Radoi Eu rad pentru ca il iubesc El sa imi bage bani in buzunar

Mirel Rădoi l-a atacat pe Gigi Becali la conferința de presă premergătoare meciului cu Franța. Selecționerul naționalei de tineret s-a arătat deranjat de faptul că unii oameni au început să își aroge merite pentru performanțele naționalei U-21. 

Gigi Becali, replică după atacul lui Mirel Rădoi! Selecționerul l-a făcut praf: “Aici nu e ce vedem ceva la TV, sunăm și facem o schimbare!”

Selecționerul naționalei de tineret s-a referit direct la Gigi Becali și i-a transmis că la națională nu se sună ca să se facă vreo schimbare: “Deja văd oameni care încep să își aroge merite. Din punctul meu de vedere, nu este normal și mă deranjează și chiar m-aș referi la nașul meu.

El trebuie să înțeleagă că lucrurile aici sunt foarte clare. Intră jucătorii care credem noi că pot ajuta echipa, care merita să fie în teren. Aici nu e ce vedem ceva la TV, sunăm și facem o schimbare!”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Reacția lui Gigi Becali a fost una neașteptată și spune că indiferent ce ar spune Rădoi, nu are cum să se supere pe finul său: ”Orice zice Mirel, eu râd, râd pentru că îl iubesc. Nu mă deranjează ce zice, poate să zică ce vrea. Așa e, are dreptate. La ce a făcut el, merită. Poate să zic ce vrea. Eu nu mă supăr, îl iubesc. El să-mi bage bani în buzunar. Dacă îmi bagă bani în buzunar, poate să zică ce vrea. La ora asta el îmi bagă bani în buzunar”, a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

Imediat după meciul cu Anglia, Gigi Becali s-a luat puțin de Mirel Rădoi reproșându-i că nu l-a băgat pe Florinel Coman direct titular: ”E antrenor, dar Dumnezeu i-a arătat azi puţin. Nu te mai juca cu băiatul ăsta: că pe noi Coman ne-a calificat la turneul final. Fii drept, Mirele. I-a arătat Dumnezeu, cum să nu joci cu Florinel Coman? Păi e cel mai bun jucător al nostru”, i-a transmis Becali lui Rădoi, după meciul în care Coman a marcat o dublă și a scos un penalty” 

Gigi Becali, replică după atacul lui Mirel Rădoi Eu râd pentru că îl iubesc! El să îmi bage bani în buzunar
Gigi Becali, replică după atacul lui Mirel Rădoi Eu râd pentru că îl iubesc! El să îmi bage bani în buzunar FOTO: Gigi Becali și Mirel Rădoi, în anul 2004 

Mirel Rădoi a rezistat doar 6 luni la FCSB: “Nu știa cum să facă astfel încât eu să plec de la echipă”

Mirel Rădoi a fost antrenor la FCSB în anul 2015. Nu a rezistat la club decât o jumătate de sezon, din vară până în iarnă. El și-a dat demisia în luna decembrie din cauza rezultatelor slabe și a conflictelor în care a intrat cu patronul: “Uite, înaintea ultimului meu meci ca antrenor la Steaua, i-a zis lui Gigi Becali să-și caute alt om, că eu plec indiferent de rezultat. Motivul? Făcusem un pact cu el: să nu îmi critice jucătorii. Să îmi spună mie ce are.

Analizând acum, realizez că el nu știa cum să facă astfel încât eu să plec de la echipă. Pentru că înaintea acelui meci mi-a zis că vrea să vină să-i încurajeze pe băieți. A vorbit frumos 15 minute, apoi imediat a trecut la 5 minute furtunoase în care l-a făcut praf pe Guilherme. Jucătorul n-a mai suportat și a ieșit din vestiar!”, a spus Mirel Rădoi cu ceva timp în urmă la Gsp.

  • 6 luni a fost Mirel Rădoi antrenor la FCSB
  • 38 de ani are Mirel Rădoi
Tags: