Fotbal intern

Gigi Becali i-a dat replica lui Victor Piţurcă, după ce l-a făcut „antifotbal”

Gigi Becali ia dat replica lui Victor Piturca dupa ce la facut antifotbal
Gigi Becali i-a dat replica lui Victor Piţurcă

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost luat peste picior de fostul selecționer al naționalei României și fostul său antrenor de la FCSB, Victor Pițurcă. Becali s-a abținut însă și nu a mai vrut să intre în jocul fostului selecționer. El a susținut că nu mai ia în serios ceea ce spune Pițurcă și că nu vrea să îi răspundă acestuia!

Gigi Becali nu vrea să îi răspundă lui Victor Pițurcă, după ce acesta l-a făcut „antifotbal”

Victor Pițurcă l-a făcut praf pe patronul FCSB la o emsiune din cadrul Telekom Sport Tv. Fostul selecționer al României, care a pus umărul la trei calificări ale naționalei la turnee finale: Euro 2000, Euro 2008 și Euro 2016, susține că Gigi Becali nu se pricepe absolut deloc la fotbal. Mai mult, l-a criticat pentru felul în care îi tratează pe tinerii fotbaliști din lotul FCSB, printre care se numără Florinel Coman sau Dragoș Nedelcu:

„De 3-4 ani nu m-am mai întâlnit cu el. E antifotbal Gigi, n-are nimic în comun cu fotbalul. El chiar crede că știe ceva. Dacă era antifotbal, nu poți să te pricepi după câțiva ani stând la birou și dând comenzi. Și sunt mulți pe acolo care nu știu fotbal, dar sunt pe acolo. Noroc că sunt condițiile astea care sunt, ei normal trebuie să termine mereu pe 4-5. FCSB după cheltuieli și investiții trebuia să câștige campionatul autoritar”, a spus Pițurcă.

Gigi Becali „l-a șters din memorie” pe Victor Pițurcă

Întrebat cu privire la declarația lui Victor Pițurcă, Gigi Becali s-a arătat rezervat și a preferat să nu îi răspundă fostului atacant al Stelei ’86: „Nu mă intereseză despre domnia sa. Nu vorbesc cu el, nu mă intereseză. Sunt unii oameni pe care i-am șters din memorie. Unul dintre ei este domnul Pițurcă. Nu mă interesează ce vorbește. Fiecare își spune părerea și nu mă deranjează”, a spus patronul FCSB, la Pro X.

Victor Pițurcă a fost unul dintre oamenii care l-au ajutat pe Gigi Becali să devină patron la FCSB în 2003. Cei doi au colaborat și atunci timp de un sezon, pentru ca în 2010 „Piți” să fie cel cu care Becali a atacat noul sezon. Cu toate acestea, conflictul dintre cei doi a reapărut după numai două meciuri, iar antrenorul a preferat să își dea demisia de la FCSB.