Sport

Gigi Becali, resemnat după CS Mioveni – FCSB 1-1: “Nu avem cum să luăm titlul nici dacă pierde CFR cu Rapid”. Decizie radicală în privința academiei

Gigi Becali este resemnat în privinţa titlului de campioană după remiza cu CS Mioveni. Patronul celor de la FCSB a sistat câteva investiţii şi la Academie.
19.02.2022 | 23:30
Gigi Becali resemnat dupa CS Mioveni  FCSB 11 Nu avem cum sa luam titlul nici daca pierde CFR cu Rapid Decizie radicala in privinta academiei
ADVERTISEMENT

FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu CS Mioveni şi ratează şansa de a se apropia la trei puncte de CFR Cluj. Ardelenii joacă duminică împotriva Rapidului şi dacă vor câştiga, se duc la opt puncte de roş-albaştrii.

Gigi Becali, resemnat după CS Mioveni – FCSB 1-1: “Nu avem cum să luăm titlul”

Patronul Gigi Becali s-a resemnat la finalul meciului în privinţa câştigării titlului de campioană, susţinând că echipa sa nu se poate impune în Casa Pariurilor Liga 1 în faţa celor de la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

”N-ai cum să câștigi așa. Trebuie să dai război la fotbal. Noi nu avem războinici la fotbal, avem jucători care se distrează, mai driblează ei. Nu se poate câștiga campionatul.

Am crezut că iau bani din Liga Campionilor, dar nu poți cu echipa asta, așa că trebuie să reduc cheltuielile de acum.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că nu am cum să răzbesc cu echipa asta”, a spus Becali la Digisport.

“Sunt 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 pe lună, ci 70.000. Ce a produs Academia?”

Gigi Becali a luat o decizie drastică şi în privinţa Academiei FCSB, sistând lucrările la două terenuri care se construiau în cadrul complexului sportiv:

“Am luat azi o hotărâre. Se lucra la două terenuri și le-am oprit. Am zis ‘gata, opriți’ și mâine să vină cu organigrama de la Academie.

ADVERTISEMENT

Sunt 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 pe lună, ci 70.000. Ce a produs Academia dacă te bate Mioveniul? Nu poți să iei campionatul așa.

Vă spun adevărul, n-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să luăm campionatul așa. Chiar dacă pierde CFR-ul cu Rapid, tot nu putem”, a spus patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut patru puncte cu FC U Craiova şi CS Mioveni

FCSB a pierdut patru puncte în ultimele etape în faţa echipelor care se bat la evitarea retrogradării. După egalul de acasă cu FC U Craiova, scor 2-2, a venit şi remiza de la Mioveni, scor 1-1.

Următorul meci al roş-albaştrilor este programat duminică, 27 februarie, împotriva celor de la Farul Constanţa. Echipa lui Gică Hagi este în luptă pentru un loc în play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 3,90 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: