Fotbal intern

Gigi Becali, resemnat după Viitorul – FCSB 1-1! „Niciodată nu am avut o echipă atât de slabă”

22.04.2019 | 00:02
Gigi Becali resemnat dupa Viitorul  FCSB 11 Niciodata nu am avut o echipa atat de slaba

Gigi Becali s-a resemnat după Viitorul – FCSB 1-1! o Nouă remiză a roș albaștrilor aproape că i-a scos din lupta pentru titlu. Echipa latifundiarului din Pipera e acum la 5 puncte de liderul CFR Cluj și este obligată să nu mai piardă niciun meci până la finalul sezonului. Mai mult de atât, FCSB trebuie să aștepte și pașii greșiți ai ardelenilor

„Încredere doar dacă ai echipă, dar dacă n-ai cum să ai încredere. Să zicem că ar putea să piardă un meci, dar trebuie să le câștigăm noi pe toate. Noi avem 3 jucători, Junior, Tănase și Gnohere. Filip azi parcă era mort. Așa echipă slabă nu am avut niciodată de când sunt eu în fotbal. Da, da, da am lucrat mult la ea și până la urmă e cea mai slabă. Și ce dacă am avut bară? Eu nu spun doar de rezultat, e vorba de ce am văzut. Era Filip mergea pe teren, se plimba, nu știu ce se întâmplă. Am vb și cu MM, ce se întâmplă. De ce nu mai are echipa deloc atitudine. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar acolo erau niște copii, Calcan, Ganea, niște copii. Nici pe copii nu putem să-i batem. Cert e că noi nu avem echipă ca să luăm campionatul. Și dacă l-am lua ce să faci cu el că îți dă cu terenul în cap orice echipă din Europa”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Gigi Becali, resemnat după Viitorul - FCSB 1-1! Becali
Becali crede că echipa lui are o problemă de atitudine

Gigi Becali, resemnat după Viitorul – FCSB 1-1!

Becali spune că vinde echipa dacă nu reușește să intre în următorii doi ani de zile în grupele unei competiții europene. „CFR n-are nici măcar valoare, noi măcar avem jucători valoroși. Nu știu ce se întâmplă. Alții sunt în faliment, insolvență, asta e, eu ce să fac. Poate că nu îl ratăm, vedem. Să facem un scenariu, dacă doi ani de zile nu ne calificăm, intrăm pe minus și dacă intrăm pe minus chemați-l pe Talpan că eu nu sunt idiot să dau banii mei la fotbal. Dacă ajung să pierd 5-6-7- milioane în fotbal, la revedere, o ia Talpan și cine vrea să o ia”, a mai spus Gigi Becali.

 

 

Tags: