Fotbal intern

Gigi Becali, resemnat în lupta pentru titlu! „90 – 95 la sută este jucat. Numai o minune ne poate face campioni”

02.05.2019 | 12:29
Gigi Becali resemnat in lupta pentru titlu 90  95 la suta este jucat Numai o minune ne poate face campioni

Gigi Becali recunoaște că s-a resemnat în lupta pentru titlul de campioană. Patronul roș albaștrilor și-a făcut planul deja pentru următoarele sezone – vrea ca echipa lui dorește să domine întrecerea internă fără drept de apel. “90% – 95% e jucat titlul. In mod normal, e jucat. Numai o minune poate face sa se schimbe ceva. Sa spunem ca se incurca ei, dar noi castigam tot?

Gigi Becali, resemnat în lupta pentru titlu!

Cat e matematic… mai credem si in minuni. Uite, cum s-a intamplat cu Viitorul. Daca dadea Rivaldinho, sa vezi ce facea Coltescu. Mai dadea doua penalty-uri, dar poate Ianis facea ceva si se termina 3-3. La cum s-a jucat prima repriza, ma asteptam ca Viitorul sa dea 3-4.  Daca era si Ianis in zi buna, le dadea 3-4 Viitorul.

Despre noi nu se poate spune ca n-am avut curaj contra CFR-ului. Noi n-avem valoare. De fapt, avem valoare, dar jucatorii astia ai nostri sunt copii, e vorba de varsta. Jucatorii sunt prea cruzi! Sunt descurajat, desi eram cel mai optimist din fotbal. Nu mai avem nicio sansa la cupele europene. In Liga Campionilor – nicio sansa. In Europa League – nicio sansa!

Gigi Becali, resemnat în lupta pentru titlu! Becali
Gigi Becali anunță o nouă strategie pentru FCSB

Ce planuri are Gigi Becali

Noi, daca luam campionatul, avem un traseu bun pana in play-off. Acolo, te spulbera. Daca nu pot castiga bani din fotbal, de ce sa nu ma las? Mi-am facut o strategie, trebuie sa fac ceva! Toate sunt calculate, imi calculez si eu viata si pasii. Singura sansa e sa-i tii pe jucatori, sa le maresti salariile, sa nu se gandeasca ei la transferuri. Degeaba te duci tu în Europa, te spulberă ăia!

Eu vorbesc, dar trebuie sa ai și strategie! Noi am rămas în urmă. Nu ne-am dat seama, am dormit. Toți s-au întărit, noi suntem singurii care au dormit”, a spus Gigi Becali pentru PRO X

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano

 

 

Tags: