Sport

Gigi Becali revine pe stadion după doi ani, la FCSB – Saburtalo: “Cred în calificare”

Gigi Becali va fi prezent pe Arena Naţională, la meciul din Conference League dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi, pentru a-l susține pe Nicolae Dică, noul antrenor al echipei.
28.07.2022 | 17:25
Gigi Becali revine pe stadion dupa doi ani la FCSB  Saburtalo Cred in calificare
Gigi Becali revine pe stadion la un meci al FCSB după 2 ani de zile. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB îi atacă pe cei de la Saburtalo Tblisi fără Florin Tănase, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, însă Gigi Becali e convins că Nicolae Dică poate obține calificarea la debut.

Gigi Becali, gest surprinzător pentru Nicolae Dică: „Mi-a spus cineva: ‘nea Gigi, vino să te vadă’”

Patronul FCSB a declarat la Pro Arena că a decis să vină pe stadion la meciul retur dintre FCSB și Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

„E posibil să vin la stadion. Mi-a spus cineva: ‘nea Gigi, vino să te vadă’. E posibil să vin, nu știu. Bine, mâine (n.r. astăzi) o să vin la meci”, a promis Becali în direct.

Gigi Becali e convins că FCSB poate obține calificarea cu ajutorul divinității: „Dacă vrea Dumnezeu, face și calificare. Eu cred în calificare”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali revine pe stadion după doi ani de zile

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că dorește să se retragă din viața publică și nu mai este interesat de fotbal. Patronul FCSB-ului nu a mai fost prezent pe stadion la meciurile echipei de mai bine de doi ani de zile.

Becali a fost ultima oară la un meci al FCSB pe 4 iulie 2020, însoțit de unul dintre ginerii săi, Mihai Mincu.

ADVERTISEMENT

FCSB pierdea atunci orice șansă la titlu, după 1-1 pe teren propriu cu FC Botoșani, iar CFR Cluj cucerea al treilea campionat consecutiv.

Nicolae Dică, răgaz din partea lui Gigi Becali: „Va avea libertate în tur”

Gigi Becali a explicat în cadrul unei conferințe de presă că îi dă mână liberă lui Nicolae Dică în următoarele 13 etape din SuperLiga: „Dică este antrenorul. Nu a fost greu de convins. A zis că vrea bani doar la performanță. Am întrebat «Cum să luați bani când pierdeți?». A zis vrea bani la performanță și vrea mai multă libertate. «Lasă-mă câteva meciuri pentru a-mi impune filozofia». Am spus «Bine, te las pe tine, dar vreau să promovezi tinerii».

ADVERTISEMENT

El va face schimbările. Va avea libertate în tur. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim despre viitor”.

Nicolae Dică va avea mari dificultăți în alegerea unui sistem de joc, așa cum își dorește: „I-am zis că poate să joace cum vrea cu Tavi Popescu. A spus că vrea să schimbe sistemul, să-i dea libertate lui Tavi Popescu, în spatele vârfului. Nu i-am impus sistemul, am cerut doar jucători. Nici măcar echipa de start nu o impun”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT