Fotbal intern

Gigi Becali revoluţionează antrenamentele în timpul pandemiei de coronavirus: “Vor sta la cinci metri. Dau mâna între ei, se pregătesc acasă”

18.03.2020 | 20:32
Gigi Becali revolutioneaza antrenamentele in timpul pandemiei de coronavirus Vor sta la cinci metri Dau mana intre ei se pregatesc acasa
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să revoluţioneze antrenamentele în timpul pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB a vorbit despre modul în care se vor antrena jucătorii lui Bogdan Argeş Vintilă în această perioadă.

Gigi Becali revoluţionează antrenamentele în timpul pandemiei de coronavirus

FRF a anunţat că fotbalul românesc nu va reîncepe mai devreme de 16 mai, iar Gigi Becali are o idee inovatoare în privinţa antrenamentelor la FCSB. Omul de afaceri a susţinut că jucătorii vor respecta normele şi vor sta la distanţă de cinci metri unul de altul la pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii nu se antrenează, trebuie să respectăm legea. Ei nu au voie la duş, la masă, în vestiar. Să vină şi să facă antrenamente fizice la bază. O să-i chemăm şi vor sta la cinci metri. Nu facem antrenamente, facem pregătire fizică. Nu am încredere că vor face acasă.

Dacă dau mâna între ei, să se antreneze în apartament. Fac rupturi dacă se pregătesc acasă. Man, Coman, fiecare la tabela lui. Pleci acasă şi faci duş acasă”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu umblă la salariile fotbaliştilor. Cel puţin pentru moment

Gigi Becali a vorbit şi despre salariile fotbaliştilor, anunţând că nu vrea să taie momentan din banii pe care îi câştigă jucători lunar. Patronul FCSB a susţinut că va face tăieri salariale dacă nu va mai primi bani din drepturile TV.

“Trebuie să se stabilească o campioană. Eu fac fotbal pentru bani. Dacă Europa nu se poate, fără cupe europene, ce să fac eu cu locul 2 sau să fiu campion. Eu joc pentru bani. Problema e europeană.

ADVERTISEMENT

Să fie CFR Cluj campioană, care e problemă? Locul 2 şi joc în Europa League. Nu umblu la salarii. Dacă se prelungeşte, vedem. Nu câştig nimic dacă le scad salariile pentru o lună. Nu am pierdut nimic pâmă acum.

Trebuie să demonstrez că am pierderi. Dacă nu mai sunt drepturi TV, ok, pot să scad salarii. La noi, dacă televiziunile nu dau banii, nu vor rezista cluburi. Eu rezist, că nu dau bani degeaba”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: