Fotbal intern

Gigi Becali riscă o amendă usturătoare după imaginile de la semifinala FCSB – Dinamo! Și ginerele său e anchetat

15.07.2020 | 18:41
Gigi Becali risca o amenda usturatoare dupa imaginile de la semifinala FCSB  Dinamo Si ginerele sau e anchetat
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Ionel Dănciulescu au ignorat regulile anti-COVID-19 și au stat minute bune lângă fotbaliști și antrenori, în ciuda protocolului care interzice acest lucru, la manșa a doua a semifinalei Cupei României dintre FCSB și Dinamo, 1-0.

Mai mult decât atât, cei doi au interacționat stând de vorbă înainte de fluierul de start al partidei.

ADVERTISEMENT

Totodată, alături de Gigi Becali s-a aflat și ginerele său, care a participat ca spectator neutru, lucru interzis în acest moment de protocoalele impuse de FRF și LPF.

Gigi Becali riscă o amendă usturătoare după imaginile de la semifinala Cupei României

Gigi Becali a fost convocat la Comisia de Disciplină și riscă să primească o amendă de 40.000 de lei, după ce a încălcat mai multe reguli din protocoalele FRF și LPF.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gigi Becali l-a adus în tribune și pe ginerele său, care, conform regulamentelor, nu avea voie să intre pe stadion, fiind suporter neutru, fără nicio funcție în club.

Gigi Becali şi Mihai Mincu, ginerele său, au rămas aşezaţi la momentul de reculegere dedicat persoanelor care şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali şi ginerele său nu au respectat cum se cuvine momentul de reculegere. FOTO: captură Digisport
Gigi Becali şi ginerele său nu au respectat cum se cuvine momentul de reculegere. FOTO: captură Digisport

Reacția lui Justin Ștefan

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a comentat incidentul de la semifinala Cupei României dintre FCSB și Dinamo: Accesul pe stadion e posibil pe baza unor liste pe care le întocmesc cluburile, cu personalul necesar pentru meci.

Noi nu putem să facem muncă de polițiști, să anchetăm dacă toate persoanele înscrise pe listă chiar au contracte cu cluburile!”.

ADVERTISEMENT

„Inducerea în eroare a reprezentanților forului organizator cu privire la funcțiile sau la atribuțiile persoanelor cărora li se permite accesul în zonele 1 și 2 din cadrul arenei sportive, așa cum sunt acestea definite în protocol” a mai spus Justin Ștefan la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT